IRC-Galleria

VelikultaSunnuntai 26.02.2006 15:30

Jaa. Taas mennyt hetki kun tänne olen kirjotellut. Mukamas kiireitä ollut.
Se labrakurssi loppui. Vielä yksi selkkari hieman kesken. Ja huomenna esitykset. Sitten alkaa sekin olla ohi. Ellei saada sata selkkaria takas korjattavaksi.
Velikulta on sairaalassa. Tökkäsi itseään biljardikepillä silmään. Kuulemma näki silmällä, muttei pysty kontrolloimaan sitä. Leikattiin tänään kai yhdeksän aikaan. Sen naisen pitäisi soittaa, mutta ei ole vielä kuulunut mitään. Eikä ollut edes kännissä! Väisti biljardipalloa. Ei sitten nähnyt tyttöään, joka on Tampereella käymässä. Hirmu harmi.
Juttelin äidin kanssa. Veljentyttöä ja sen siskoa syyllistetään kotona ettei ne anna äitinsä nukkua. Tämä on raskaana. Lapset on päivät koulussa ja yöt nukkuu, ja mies on kans töissä, mutta sit kun olis yksin kotona, kissat häirittee. Voi saatana mutta vituttaa tollanen! Ja neuvolassa uhkailtiin että äiti joutuu sairaalaan jos lapset meluaa. Argh! Niilläkin on niitä elukoita ihan liikaa, ne mellestää siellä talossa ja kaikki haisee kissan kuselle ja koira riehuu ja kai niillä joku lintukin on. Voi vittu ei tartte ottaa eläimiä jos ei ole tiloja missä pitää niitä! Kun ei voi ulkonakaan pitää kun naapuri uhkaa myrkyttää. Hitto mutta ärsyttää tommonen. Onneksi veljentyttö alkaa olla jo niin vanha, että voi matkustella äidin luo. Siskonsa pääsee aina joka paikkaan ja saa kaiken. Ei millään pahalla, rakas hänkin on.
Mutta jos nyt ajattelisi muuta. Pesin pyykkiä tänään. Piti herätä vasta kahdeksalta, mutta kun olin käynyt laittamassa toisen koneellisen pyörimään, huomasin kellon olevan siinä vaiheessa kahdeksan. Enkä tajunnut mitään!
Noh, olenpas saanut jo luettua ja pestyä pyykit. Kukka kun ei pese tänään, saa ne kuivata rauhassa iltapäivään. Ei tarvitse hätiköidä.
Sain eilen Sims 2 Nightlifen, oli ihan hauska. Ajattelin pelailla sitä kohta.
Ulkona on ihana ilma! Tekisi mieli kävelylle, mutta ei yksin huvita kävellä. Jos tuo ihana ei selviä ennen hämärää, pakko se on kai mennä yssisseen. No, musiikkia mukaan sitten.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.