IRC-Galleria

Sunnuntai.Sunnuntai 26.03.2006 16:00

Tänään on taas pyykkipäivä. Mutta sainpa pestyä jo tunti sitten. Käänsin kellot jo eilen illalla, ja menin sen takia nukkumaan ajoissa, joten tänään ei hävinnyt tuntia elämästä. Kätevää, vai mitä?
Pesin aamulla pyykkikorinkin, kun siihen on ilmestynyt jotain ihme mustaa töhnää, jota olen aiemminkin jo ihmetellyt. Ihan kuin jossain olisi ollut tulipalo, ja sitä nokea olisi kulkeutunut ilmastoinnin kautta. Kun pöntössä ja altaassakin oli sitä muutama viikko sitten. Sain jopa luettuakin yhden kappaleen. Huomenna saa alkaa kertailemaan perjantain tenttiin. Hyvin aikaa, ei tarvitse panikoida ja voi ottaa rennosti. Jos vaikka saisin sen seminaarikurssin esseen jo takaisin, ehtisin korjailla senkin valmiiksi. Tosin mulla ei ole mitään hajua mihin se proffa palauttaa sen, mutta eiköhän se selviä. Labrakurssistakin saisi tulla jo nopat, olen varasijalla 7 ruotsissa ja se huolestuttaa. Haluan sen pois alta. Taina Tahtoo!
No se opiskelusta. Voisin laittaa vähän noita talvijuttuja pois jo, tai ainakin järjestykseen. Elän siinä toivossa etten tarvitse enää paksua kaulahuivia ja paksuja tumppuja.
Mutta ruoka on kohta valmista. Alkaa jo olla nälkäkin.
Piti muuten mennä tänään moottorikelkkailemaan. Mutta se loppuu tunnin päästä, enkä mä millään ehdi siksi. Ja se on "ajelu", eli itse ei varmaankaan saa ajaa, enkä mä siitä maksa yhtään. Haluan itse ajaa. Taina Tahtoo!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.