IRC-Galleria

Perkele!Maanantai 03.04.2006 18:20

Viikonloppu meni mukavasti tehdessä EiMitään. Tosin sunnuntaina sain tietää, että vesimaksu nousi 5e, joten nyt maksan vedestä 17e/kk!!! !!!! !!!! 1!!1111!!1111
Ai että otti aivoon. Totesin Kukalle että... noh, enpäs sanokaan mitä totesin. Mutta kamalaa ryöstöa. Vastahan se nousi alle vuosi sitten 2e. Mutta 5e kerralla!! Mitä ihmettä ne mummelit oikein läträilee?? Kun täällä ei ole edes yleistä saunavuoroa, niin ei sekään voi viedä vettä yleisesti. Perkele!
Tänään olin aamusta auttamassa Kirsikkaa muuttamaan. Saatiin tavarat raahattua muutamassa tunnissa naisvoimin asunnosta toiseen (myös emkair ja redsky oli paikalla). Mutta tuli kuuma ja hiki, en tänään jaksa mennä gutbustersiin, venyttelyyn voisi koittaa jaksaa mennä. Hetki sitten sain luettuakin, kohta voisin koittaa saada tuota romaania loppuun. Saisin sen palautettua Ihanalle ja aloittaa toisen kirjan. Johan olen viime syksystä asti tahkonnut The Hitch Hiker´s Guide to the Galaxya. Ei ole oikein mieleeni.
Keskiviikkona olisi haalaribileet ja perjantaina lähtö turkkusiin BITAan! Pitäisi tällä viikolla saada luettua tämä kurssi kunnolla, ensi viikolla on siitä tentti. Tällä viikolla pitäisi käydä työhaastatteluissaki (ainakin yhdessä). Ja soittaa Elisalle että katkaisen netin. En tarvitse sitä kesällä/ ei ole varaa maksaa. Kun se netti on kuitenkin... vaikka yliopistolla ja Ihanalla. Hihi. Salamyhkäistä. Mutta voisin nyt mennä syömään jotain.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.