IRC-Galleria

Kotaniemi.Sunnuntai 16.07.2006 19:00

Ne sandaalit sit vaan oli mua vastaan. Kävelin keskustaan perjantaina ja yhtäkkiä ne vaan lahos. Yksi toisen sandaalin sangan kiinnitys irtosi, eikä sitä olisi enää millään pystynyt korjaamaan. Eikä niillä pystynyt enää edes kävelemään. Lopuksi otin ne jalastani ja jätin roskiksen päälle ja kävlin paljain jaloin. Neljännestä kaupasta löydettiin mulle kolmellakympillä (50% alennuksessa) uudet sandaalit. Sen jälkeen Ihana vei mut syömään ja tuli parempi olo.
Kotaniemeen kun päästin olin jo unohtanut päivän hermoromahdukseni. Ja oli mukava viikonloppu. Syötiin, makoiltiin, luettiin, höpöteltiin, saunottiin, uitiin, nukuttiin ja juotiin hyvää valkoviiniä. Oli niin kova tuuli koko viikonlopu, että oli ihan kylmä eikä laiturillakaan voinut olla. Mutta oli mukavaa vaan olla. Ja rentoutua. Oli ihanaa.
Tänään Brita ja Dieter heitti meidät kotiin ja tulivat samalla katsastamaan asunnon. Brita itki taas niinkuin aina. Lähtivät pian takaisin.
Ainoltakin tuli viestiä, että se saattaisi tulla tänään käymään.
Käytiin hakemassa Ihanan pyörä Matkakeskukselta ja käytiin pizzalla.
Huomasin myös, että matkahuollolle oli tullut jo elokuun aikataulu. 5. päivä lähtee täältä 00:15 bussi kohti lentoasemaa. Vielä kolme viikkoa. Enää kolme viikkoa.
Huomenna taas töihin aamusta. Ja taas yliopistollekin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.