IRC-Galleria

FryGuy

FryGuy

https://www.facebook.com/jarellphoto

Selaa blogimerkintöjä

Findie-toimintaSunnuntai 12.02.2012 02:09

Elokuvanteko on viimeisen 10 vuoden aikana muuttunut merkittävästi erityisesti harrastajien keskuudessa. Nykypäivänä lähes jokainen omistaa jonkinlaisen kameran ja suurin osa kännyköidenkin videokameroista on laadukkaampia kuin monen sadan euron "oikeat" videokamerat 10 vuotta sitten. Myös YouTuben kaltaiset sivustot ovat tarjonneet tekijöille paremmat mahdollisuudet näyttää tekeleitään suurelle yleisölle.

Findie Ry piti viikko sitten kokouksen, jossa puhuttiin tiivistetysti koko termin tulevaisuudesta. Yksityiskohtainen sisältö on toistaiseksi salaista, mutta henkilökohtaisesti otan osaa suunnittelu- ja kehitysprosessiin tuomalla esiin tämän jo jonkin aikaa sitten tehdyn kyselyn aiheesta:

Findie-elokuvat?Tiistai 08.02.2011 19:42, 302 vastaajaa

Skene elää ja muuttuu jatkuvasti video- ja elokuvakulttuurin kehittyessä. Kysehän on varmasti kaikille tutusta asiasta vaikka termi voikin olla vieras, joten tässä hieman syvennystä asiaan http://fi.wikipedia.org/wiki/Findie Findie Ry on kiinnostunut kaikista mielipiteistä findie-elokuvia kohtaan ja tässä olisikin yksinkertainen kyseli IRC-Gallerian käyttäjille.
Oletko katsonut Findie-leffoja?
Mistä olet elokuvia katsonut?
  • Voit valita 20 vastausta.
Näytä tulokset
Vastataksesi tähän kyselyyn ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.


YouTuben ja Vimeon ongelmia ovat ainoastaan se, että ne ovat median "kaatopaikkoja". Materiaalin määrä on niin valtava, että sieltä on mahdotonta löytää mitään. Hyvä puoli on materiaalin upottaminen muualle ja tämä on yksi asia, joka on varmasti näkyvässä roolissa kun uudistuksia tapahtuu. Itse olen seurannut Findie-elokuvia nyt 2006 lähtien aktiivisemmin ja pelkästään 6 vuodessa kehitystä on tapahtunut valtavasti. Tuloillaankin on paljon erittäin katsomisen arvoisia harrastelija-tuotantoja, joten Star Wreckiä ei pidä julistaa "ainoaksi" rajoja rikkovaksi suurteokseksi, joka on tehty Findie hengessä.

Tampereen Yo-talolla järjestetään 10.3. Tampere Underground Film Festival jossa esitetään Findietä pitkin päivää ja yleisöä on ollut aina paljon. Suosittelen tulemaan paikalle jos aikataulu sen sallii :) Festari tunnettiin vielä pari vuotta sitten Roskaelokuvafestivaalina, jonka mm. Ilta-Sanomat huomioi seuraavalla tavalla: http://www.iltasanomat.fi/videot/viihde/roskaelokuvafestivaali-oli-indie-juhlaa/vid-1288334459169.html

TUFF 2012 LAUANTAINA 10.3.2012 YO-TALOLLA! OHJELMISTO JULKISTETTU:

Näytös 1 (n. klo 14:30 alkaen)

Puu
Moster of Mad Mooney's Lake
Film Noir
Täydellinen paikka
Monster of Mad Mooney's Lake
play god


Näytös 2 (n. klo 16:00)

Jasu +tekijöiden esittely
Oneiric
Quiet You
Ulkopaikkakuntalainen
Martian Precursor
The Chair
Peto
Rahavalta
Boys Will Be Boys


Näytös 3 (n. klo 17:30)

Enter the Kino Dragon +tekijöiden esittely
Tartar
Male Bonding
Pakkanen
Delirium Tremens


Näytös 4 (n. klo 19:00)

Thy Kill Be Done
Bunny the Killer Thing
Safety First
Goremageddon +tekijöiden esittely

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.