IRC-Galleria

FryGuy

FryGuy

https://www.facebook.com/jarellphoto

Selaa blogimerkintöjä

Finnkinon elokuvatPerjantai 31.08.2007 12:18

Kuinkakohan tuo elokuvien "tähditys" pitää oikein paikkansa Finnkinon sivuilla. Kuinka voidaan arvostella elokuvia joita ei ole vielä tullut. Hyvänä esimerkkinä pidin Åke Lindmanin joulukuussa ilmestyvää Tali-Ihantalaa 1944 jolle oli annettu * * * * tähteä.

Valitan avatutumistani, mutta ärsyttää vain monesti tälläiset "alleen kusevat" arvostelujärjestelmät.

Koulun penkilleTiistai 14.08.2007 01:04

Se oli sitten viimen "lomapäivä" olemattomasta kesälomasta. Huomenna suunta kohti Tamperetta, josta pitäis vielä elokuun aikana kämppä löytää. Alotan kahden vuoden opinnot Tampereen kauppaoppilaitoksessa ja luen itseni Merkonomiksi Medianomin sijaan. Media-alaa en suinkaan hylkää, mutta mahdollisuudet tämän vuoden osalta oli jo menneet, joten katson asiaa uudestaan tulevaisuudessa. Hyvä vaan saada jokin tutkinto pohjalle.

Onko tuo Merkonomin homma ollenkaan mulle tarkoitettu niin se selviää todennäköisesti kuluvan viikon aikana. Viimeksi olen koulussa istunut talvella 04-05, joten aikaa on vierähtänyt tovi. Olihan tuossa välissä intti ja Voitsi mutta ne onkin kaksi aivan eri tarinaa. Tiedän kaiken lisäksi vain yksittäisiä pieniä asioita koulusta, jonne olen menossa. Kutsun opiskelemaan sain puhelimitse, joten mitään esitekasaakaan ei ole tullut luettua.

Paljon olisi tekemistä ja tapahtumaa loppuvuodelle, mutta täytyy hieman katsella kalenteria. Aika paskanen vuosi kyllä vaikkei se lopuillaan vielä olekaan. Muutamia hyviäkin hetkiä tähän on mahtunu ja tulee mahtumaan, mutta stressaavuudessaan todella karsea vuosi.

Leffa julkaistu!Sunnuntai 05.08.2007 00:38

Siinä on:

http://www.finfilms.net/video.php?videoid=559

Toinen elokuva OURin historiassa, jota kuvattiin joskus muinoin huonoin seurauksin ja nyt homma viedään päätökseen täysin uudistettuna.

Elokuva kertoo FCTU:n (Finland Counter Terrorist Unit) agenttien tehtävästä. Terroristeilla on hallussaan hallituksen salainen ase sekä varastettu auto. Ase pitäisi toimittaa ostajalle, mutta vanhan Volvon välittäminen eteenpäin ei ole onnistunut, joten FCTU on päässyt heidän jäljilleen. Pian seuraakin huikean sekava kamppailu aikaa vastaan. Kumpikin osapuoli haluaa aseen itselleen mutta joku onkin kiinnostunut vain autosta.

SAV - TeaserSunnuntai 29.07.2007 15:43

Suuri Autovarkaus teaser on sitten ladattavissa FinFilmsistä.

http://www.finfilms.net/video.php?videoid=556

Myös DVD-kannet katsottavissa.

http://www.deviantart.com/deviation/60970502/

Elokuvat taas ladattavissa.Keskiviikko 25.07.2007 17:37

LeffanteostaTiistai 24.07.2007 17:41

Miksi aina lopullisen tuloksen nähtyään keksii niin paljon hyviä ideoita ja lisättävää juuri kyseiseen leffaan?

Leffa valmis!Maanantai 23.07.2007 13:40

Kyllä, leffa valmistui viime yönä reilun kolmen tunnin rendauksen jälkeen ja katselin sen heti aamulla. Olen itsekin positiivisesti yllättynyt joistakin asioista, joiden en luullut premieren esikatseluikkunan kautta katsottuani, toimivan ollenkaan. Kaikki toimii loistavasti, kuva näyttää hyvältä paria pientä pikselimössöä lukuunottamatta, joille emme vain voineet mitään (Kyseistä kuvaussessiota oli mahdotonta järjestää toista kertaa).

HUOM! Leffa tulee nettijakeluun vasta työryhmän ensi-illan jälkeen, joka pidetään luultavasti joskus elokuussa.

Tänään on vielä edessä toinen rendauskerta, sillä ensimmäisellä yrittämällä tulee ilmi kaikki pikkumokat, joita ei leikkausvaiheessa oo huomannu. Tällä hetkellä ainoa virhe, jonka takia rendaus vedetään uusiks illalla on se, että yhden ainoan kuvan ääniraita oli siirtynyt noin puoli sekuntia väärään suuntaan (JES!).

MilenkiintoinenSunnuntai 22.07.2007 20:55

työpäivä

Suuri Autovarkaus sittenkin aikataulussaKeskiviikko 18.07.2007 02:31

Viimeisen elokuvaamme koskevan kirjoituksen jälkeen tuli vielä pari taka-iskua lisää, mutta tällä hetkellä tilanne on normalisoitunut ja ottanut pari harppausta eteenpäin. Näyttäisikin siltä, että elokuva saadaan ainakin ensi-iltaan ajoissa ja nettilevitykseen sen jälkeen niin pian kuin vain mahdollista. Ensi-ilta pidetään vain työryhmän + muiden vaikuttajien kesken ja netin ensi-ilta lienee sitten se kun se sinne joskus ilmestyy :D

Tilanne tällä hetkellä, tällä päivämäärällä, tällä minuutilla ja sekunnilla on se, että leffan viimeisetkin musiikkisopimukset on saatu selville paitsi varsinainen tunnari puuttuu jota Vauge työstää Soulmiehen tekemään pohjaan. Loistavaa settiä siis tulossa tapahtui mitä tahansa. Kirjoitan vielä erillisen "esitteen" sitten kun leffan ensi-ilta on selvillä ja leffa on valmis.

Aivan erikseen ennen varsinaista esittelytekstiä haluan huomioida muutaman asian leffasta. Kuten Peto, jota kuvasimme 2006, ei tämäkään ole vain yhden puolen vuoden tuotos vaan ensimmäistä versiota kuvattiin heti ensimmäisen Pedon version epäonnistuttua 2004. Suunnittelu elokuvalle "Gone in 2.4 hours" alkoi jo joulukuussa 2004 ja kuvaukset aloitettiin jo talvella ja ne jatkuivat keväällä. Kahden kuvauspäivän mittaisiksi jääneet kuvaukset keskeytyivät huonoon suunnitteluun, älyttömän suureen näyttelijäkaartiin, mahdottomaan käsikirjoitukseen ja henkilökohtaisen elämän pahimpien sotkujen aiheuttamiin ongelmiin.

Talvella 2006 Aloimme jo suunnittelemaan uutta elokuvaa ja idea lähti liikkeelle eräästä "Päivän kuvastani" eli tuosta GTA:Kylmäkoskesta. Sillä projektinimellä alkanut projekti keräsi paljon ideoita ja otti paljon yhtäläisyyksiä juuri Gone in 2.4 hoursista, johon sen nimi sitä myöten vaihdettiinkin. Kun ensimmäinen versio käsiksestä valmistui, projektin nimikin vaihtui pian ja Kylmäkoski jätettiin nimestä pois. Tekijänoikeusjuttuja ajatellen ja varman päälle pelaten halusimme myös jättää (GTA) Grant Theft Auto nimen pois.... joten suomensimme sen (SAV) Suuri Autovarkaus.

Leffa on täynnä hunoa "mitä vittua"-huumoria mutta pääasiassa se on on parodiaa. Leffan graafinen ulkoasu on GTA peleistä tuttua (lähinnä kannet, alkutekstit), leffan rakenne tulee olemaan 24 TV-sarjan kaltainen aikaan sidottu sekasotku, joka on laitettu niin "Pulp Fiction":maisesti päin helvettiä kuin olla ja voi.

"Paska ku mikä, mutta tulipahan tehtyä"