IRC-Galleria

FryGuy

FryGuy

https://www.facebook.com/jarellphoto

Selaa blogimerkintöjä

Lyhyt mutta ytimekäs juoppotestiPerjantai 23.03.2007 17:17

( ) Minut on heitetty pois baarista.
(x) Kun kalja loppuu, alkaa vuosisadan vitutus.
(x) Hallitsen tekoni humalassa(tiettyyn pisteeseen asti).
(x) Puhun kunnes joku käskee olemaan hiljaa.
(x) Olen sosiaalinen alkoholin ottaja.
(x) Kun juomat loppuu, pummin alkoholia muilta ympärillä oleviltani.
( ) Herään usein jostain muulta mitä alkuperäiseen suunnitelmaani kuului.
( ) Kun krapula iskee(jos rahat riittää), täytyy käydä ostamassa "tasoittavaa".
( ) Juon vähintään kerran päivässä.
( ) Juon vähintään kerran viikossa.
(x) Kerran(tai enemmän) kuukaudessa?
K: Millä muokkaat?
V: Photarilla

K: Kauan kestää muokata?
V: En ota aikaa!

K: Millä/missä teet modit?
V: Photoshop + ImageReady

K: Voikko tehä mulle modit?
V: En.

K: Voiko ottaa taustakuvaksi?
V: Ööö... voi.

K: Käytätkö avaruuskuvissa brusheja?
V: En.

K: Miten muokkaat?
V: Valitettavasti en jaksa vastata.

K: Muokkaatko kuvia pyynnöstä?
V: En.

K: Opettaisikko muokkaan?
V: En.

K: Kauan oot muokannu?
V: 2004 lähtien (photoshop).

K: Onko tylsää kun pitää kirjoittaa tämmönen?
V: Unohditko jo otsikon?

Huom! Se Ihkuboksi vastaa aika moneen kysymykseen.

Peto ladattavissa!Lauantai 10.02.2007 18:49

OUR Productionin ensimmäinen elokuva, joka on viimeinkin valmis. 2003 alkanut projekti "tehdään oma elokuva" on vihdoin tuottanut ensimmäisen "hedelmän". Ensimmäiset elokuvayritykset päättyivät liian monimutkaisiin suunnitelmiin ja aikataulujen pettämiseen. Päätös tuli 29.7.2006 että Peto-projekti kuvataan loppuun eli käsis uudistettiin, yksinkertaistettiin, turhat hahmot poistettiin ja tarinasta tehtiin erittäin yksinkertainen. Kuvauspäivät suunniteltiin paremmin ja kun koko ryhmä halusi saada sen oman ensimmäisen elokuvan valmiiksi, hommat sujuivat suunnitelmien mukaan. Useista teknisistä ongelmista, kalustoa koskevista puutteista ja aikataulujen heikkouksista huolimatta se ”oma ensimmäinen” on nyt valmis.

Jere on joutunut vakavaan auto-onnettomuuteen ja kadonnut jälkiä jättämättä. Paikkakunnalla on myös riehunut tuntematon salaseura, jolla poliisi epäilee olevan jotain tekemistä Jeren katoamisen kanssa. Lähiseudulla tapahtuvat erikoiset murhat lisäävät tilanteen sekavuutta. Kaiken sekamelskan ulkopuolella kaverukset suunnittelevat tulevalle viikonlopulle mökkibileitä. Paikkakunnan oudot tapahtumat ovat kokoajan esillä, mutta kaikesta huolimatta he kasaavat pienen porukan ja lähtevät mökille. He eivät kuitenkaan osaa odottaa joutuvansa osaksi tätä suurta kauhun yhtälöä, johon kaikki paikkakunnan tapahtumat liittyvät.

http://www.finfilms.net/video.php?videoid=458

(huomioikaa myös Torrent)

Testi :)Maanantai 08.01.2007 03:22

Tee näin: mene osoitteeseen http://www.testimaa.com/testit.php ja tee kaikki siellä olevat testit. Sitten listaat eri testien tulokset alle. Tässä saattaa kestää jonkin aikaa. Jos et jaksa tehdä kaikkia testejä, voit tehdä vain osan testeistä. Tämän jälkeen haasta kolme tuntemaasi ihmistä tekemään saman. Ja eikun testailemaan!

Massateini-testi: Olet 13% massateini.
Hyvä ihminen-testi: Olet 57% hyvä ihminen.
Henkinen ikä-testi: Henkinen ikäsi on 21 vuotta.
Tylsyys-testi: Olet 65% tylsä.
Tosimies-testi: Olet 38% tosimies.
Amis-testi: Olet 17% amis.
Elitisti-testi: Olet 48% Elitisti.
Insinööri-testi: Olet 30% insinööri.
Kyylä-testi: Olet 9% kyylä.
Inhetero-testi: Olet 22% inhetero.
Vässykkä-testi: Olet 30% vässykkä.
Friikki-testi: Olet 22% friikki.
Aktivisti-testi: Olet 48% aktivisti.
Kuolema-testi: Kuolet 18.10.2062
Kova-jätkä-testi: Olet 17% kova jätkä.
Psykopaatti-testi: Olet 22% psykopaatti.

Uutta!Maanantai 11.12.2006 01:46

- Jo oli aikakin kirjoittaa yksi merkintä joulukuulle. Kaikille Peto-elokuvaa odottaville semmoinen uutinen näin alkuun, että leffa julkaistaan keskiviikko 13. joulukuuta mennessä. Nettikelpoinen versio on tehty ja sen lataamista serverille odotellaan ihan minä päivänä tahansa. Heti kun se ilmestyy, teen uuden merkinnän johon laitan myös linkin.

- Kuvauskalustoni saa pian uudista kun Canon PowerShot A95:n rinnalle ilmestyy EOS 400D, jonka juuri perjantaina sain tilattua. Innolla odotellaan.

- IRC-Gallerian ulkoasu ja kuvat ovat mietityttäneet jo pitemmän aikaa (siis oma ulkoasu ja omat kuvat). Modien suhteen olen ollut todella kyllästynyt jo pitkään ja miettinyt mitä niille voisi tehdä. Tänään aloitin innolla tekemään "hienoimpia koskaan"-modeja, mutta mielikuvitus teki katkoksen pariin kertaan ja lopulta valmiiksi saamani h1-palkki oli kooltaan yli 900kt, joten leikki jäi siihen. Sain kuitenkin jo uuden erittäin yksinkertaisen vision jota lähden toteuttamaan ensi viikolla tai seuraavan viikonloppuna.

- Koulussa alkaa nyt viihdeohjelma-viikot, jolloin teemme ryhmässä yhden "uuden formaatin" pilottijakson. Idea on jo kehitetty ja käsikirjoitusta lienee jo viikonlopun aikana aloiteltu. Ensi viikolla alkaakin sitten todella kiireinen suunnittelu, lavasteiden rakentaminen, vaatteiden hommaaminen ja kuvauspaikkojen suunnittelu.

- Kuvankäsittelypuolella on ollut viimeaikoina suhteellisen hiljaista, mutta siihenkin tulee muutos pian. En tarkoita pelkästään uuden kameran saapumista vaan sitä että olen aloittanut "Armageddon (2007)" projektin tekemisen. Kuvan pohjalla on Eeron (Undast) ottamat loistavat kuvat Tampereen kaupungista (sori vaan taas). En ala tämän enempää paljastelemaan kuvasta, mutta massiivinen panoraama pohjana näyttää jo pelkästään loistavalta.

Se on siinä!Maanantai 27.11.2006 17:37

Leffa tuli valmiiksi tänään klo 00.30 ja sen ensimmäinen DVD-versio on poltettu, testattu ja se toimii.

Leffan nettiversio myöhästynee hieman ennakoidusta aikataulusta. Sanoin jo aamulla että leffa julkaistaan viikolla 48 eli tällä viikolla. Realistisempaa on, että leffa ilmestyy vasta ensi viikonloppuna tai ensi viikon alussa. Syynä tähän on pienoiset pakkausongelmat. En nimittäin viitsi laittaa 1.5Gb tai 4.9Gb kokoista videota levitykseen. Premiere ei jostain syystä suostunut tekemään lupaamaansa 324Mt kokoista versiota, joten joudun etsimään toisen keinon.

Ensi-ilta kuvauksissa paikalla olleen työryhmän kesken on tänään klo 16.30 ja sen jälkeen mietitään onko leffassa vielä jotakin korjattavaa.

..::Jälkikäteen kirjoitettu::..

-Leffan ääniraitaa täytyy hieman säädellä ja pienoisia muutoksia tulee kuvaankin. Koitan kuitenkin saada vielä tämän päivän aikana kaiken tehtyä, että viikonloppuna saan tuottaa täysin valmiin leffan DVDlle sekä nettilevitykseen. Voi olla että nettilevitykseen tuleva versio on juurikin tuo minkä tänään katsoimme, sillä render on paraikaa meneillään enkä viitsi sitä keskeyttää. Jos muutokset ovat todella suuria niin teen tuonkin uudestaan kun on aikaa.

..:: Päivitetty 4.12.2006 klo 14.42::..

-Leffa olisi tarkoitus saada jakoon tällä viikolla. Viimeisetkin korjattavissa olleet asiat on nyt korjattu ja leffa täytyisi tiistaina/keskiviikkona kääntää MPEG-2 DVD formaatista Windows mediaksi. Heti kun tämä tapahtuu, leffa julkaistaan.

UpdateLauantai 25.11.2006 16:44

Tulin vähän siihen tulokseen että päivitän oman galleriaprofiilini kokonaan. Olen poistanut jo monta kuvaa ja vähennän esillä olevien kuvien määrän puoleen. Taustakuviksi kelpaavat kuvat jäävät omaan albumiinsa, päivän kuvat jäävät omaansa ja kaikki muut jäljelle jäävät säilytettävät kuvat jäävät "history" kansioon.

Suuri osa taidekuvista katoaa kokonaan ja siirtyvät deviantARTin puolelle. Poistanen myös osan modeistani ja uudistan yhtä modia siten että se sopii kaikkiin kuviin.

Tämmöistä päivittelyä tiedossa.

Uudet modit vai ei...Keskiviikko 08.11.2006 19:50

Aloitin alkuviikosta tekemään aivan uusia modeja DarkArt pohjaisella teemalla ja haluaisin korvata kaikki nykyiset modini sillä. IRC-Galleriaan on tullut paljon muutoksia aikojen kuluessa ja nykyisistä modeistani ei mikään toimi kunnolla. Motivaatio uusien modien kanssa on jatkuvasti vaakalaudalla ja pahimmassa tapauksessa deletoin kaikki modini galleriasta. Syynä motivaatioon on se, että en ole innokas tekemään näitä "GaLtsuModeja" jos niitä pitää kaikkien toiminnallisten muutosten takia päivitellä kerran kuukaudessa. Yhdet hyvät modit riittäisi minulle, mutta paras ratkaisu tulevaisuudessa lienee panostaa omiin kotisivuihin kunnolla ja jättää galleria ilman "suurta graafista ulkonäköä".

"Tästä se lähtee!"Maanantai 06.11.2006 19:56

Nyt on ollut taas vähän taukoa kaikesta ja syynä on ollut tuo windows joka sekotti koko koneen. HUOM se oli windows eikä kovalevy joten kaikki tiedot on saatu talteen ja mm. Peto - elokuvan tekeminen jatkuu pian. Leffaa tuskin julkaistaan 13. päivään mennessä, mutta pääasia on että se on tallessa. Kovalevy itse on täysin ehjä, mutta iäkäs windows teki tenän. Formatoin koneen siirrettyäni kaiken datan talteen ja aloitin asentamaan kaikkea uudelleen. Joitakin ongelmia vielä kuitenkin on kuten langattoman verkon kytkeminen päälle. Kone ei jostain kumman syystä suostunut tunnistamaan verkkosovitinta koneessa joten tarvitsen ammattiapua nyt tähän pulmaan.

...ja eiköhän sitä uutta kuvamateriaaliakin jonain päivänä ilmesty...

MSN MessengerLauantai 14.10.2006 01:52

Poistin tänään mesestä noin 70 ihmistä, joita en tuntenut tai ketkä olin laittanut muusta syystä ryhmään nimeltä "unknown".

Jos sulla (poistetulla) on jotain asiaa mulle oikeasti niin voit pyytää päästä takaisin tai lisätä mut uudelleen. Jos asiasi koskee vain kuvien muokkaamista galleriaan tai johonkin "ei-kaupalliseen"-projektiin niin älä suotta vaivaudu ottamaan yhteyttä mesen kautta.