IRC-Galleria

FryGuy

FryGuy

https://www.facebook.com/jarellphoto

Selaa blogimerkintöjä

Koulun penkilleTiistai 14.08.2007 01:04

Se oli sitten viimen "lomapäivä" olemattomasta kesälomasta. Huomenna suunta kohti Tamperetta, josta pitäis vielä elokuun aikana kämppä löytää. Alotan kahden vuoden opinnot Tampereen kauppaoppilaitoksessa ja luen itseni Merkonomiksi Medianomin sijaan. Media-alaa en suinkaan hylkää, mutta mahdollisuudet tämän vuoden osalta oli jo menneet, joten katson asiaa uudestaan tulevaisuudessa. Hyvä vaan saada jokin tutkinto pohjalle.

Onko tuo Merkonomin homma ollenkaan mulle tarkoitettu niin se selviää todennäköisesti kuluvan viikon aikana. Viimeksi olen koulussa istunut talvella 04-05, joten aikaa on vierähtänyt tovi. Olihan tuossa välissä intti ja Voitsi mutta ne onkin kaksi aivan eri tarinaa. Tiedän kaiken lisäksi vain yksittäisiä pieniä asioita koulusta, jonne olen menossa. Kutsun opiskelemaan sain puhelimitse, joten mitään esitekasaakaan ei ole tullut luettua.

Paljon olisi tekemistä ja tapahtumaa loppuvuodelle, mutta täytyy hieman katsella kalenteria. Aika paskanen vuosi kyllä vaikkei se lopuillaan vielä olekaan. Muutamia hyviäkin hetkiä tähän on mahtunu ja tulee mahtumaan, mutta stressaavuudessaan todella karsea vuosi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.