IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Vapaata aikaaKeskiviikko 08.11.2006 00:06

Tänään pääsin pois koulusta klo 12 ja meen takas vasta torstaina. Pitäis kirjottaa yks juttu vanhuksista tänä aikana. Sen teen huomenna. Pitää käydä haastattelemassa yhtä ihmistä. Samalla käyn Soundatassa ostamassa mikkejä. Oon ollu jotenki pirteempi nyt maanantaina ja tiistaina ku normaalisti. Vaikka väsynyt ehkä tänään, mutta mieli pirteenä. Avoimena. Helpottunut olo.

Olin myös musiikin teoriatunnilla. Ei ollu niin hanurista ku yleensä. Vaikka olin taas ihan pihalla, suorastaan ulkona lumisateessa. En oo pääsees läpi sitä kurssia. Täytyy vedota johonki keskittymishäiriöön. Mulla tosin taitaa olla semmonen ihan kiitos tinnittävistä korvista. Laskeskelisin ainakin, et ne ja elämän muuttuminen hätäsemmäks alko sillon samoihin aikoihin.
Kuitenkin. Yks tyttö. Ainakin. En muista mitä soitinta se soittaa, mut sen pitäis oikeesti sjungaa vähän enemmänkin. Sil on semmonen ääni, et se vois varmaan laulaa Allegrin Misereren soolo-osuudet. Ja niillä muilla oppilailla, jotka siis mua 3-5v nuorempia, on kyllä paljon paremmat tiedot musiikista ku mulla. Ainakin tolle sopivalle kurssille. Mä sentään tiedän jotain asioita, mitä ne ei. Kiitos yhden toisen teoriakurssin. Mut se ei oo paljoo. Ne on lapsia. Tosin minä ehkä se suurin lapsi koko porukasta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.