IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Jaahas. Löysin itteni perjantaina lavalta vetämässä biisejä, joita en sitte muistanu kovin hyvin. Eli silleen ihan normimeno. Tässä kertaa kävi vaan sit silleen, et menin jumiin enemmän, ku koskaan ennen. Täys blackout kesken biisin. Muu bändi jäi kattelee, et aionko laulaaki jotain. Ei niinku ollu absoluuttisesti mitään mielessä. Kazing! Tyhjääki tyhjempää. Päästiin me siinä sit lopulta eteenpäin. Mut oli tuskasimpia sekunteja ikinä lavalla kyllä siinä. Elämäni paskin veto. Ois tarttenu yhet treenit joko lisää tai itte ois tarvinnu sen ehkä tunnin, et käyn ne kaikki biisit läpi päässäni ennen, ku sukeltaa lavalle. Nyt ei vaan ollu koko päivänä aikaa. 10 minsaa oli ennen keikkaa. Eipä riittäny.

Mutta tavallaan ihan hyvä. Nyt voi sit mennä tulevaisuudessa keikalle sillä asenteella, et ei paljoo tartte petrata, ni tulee jo parempi veto.

Lauantai meni pöytäroolipelatessa krapulan ja kännin välitilassa. Mikä on suorastaan ihan paras mulle just tohon kamaan. Oli tosi luova ja rauhallinen olo. Paljon tuli saatuu aikaan. Ja onneks oli lisää viinaa koko ajan käsillä. Loppuillan pelit ihan totaalista sekoilua ja rehaamista ja kaikki meinas delaa. Ei siis aivottoman pelaamisen takia, mut riskienoton. Sama asia, eri asia, aivan sama.

Sunnuntai meni väsyneenä miljoonan heikossa hapessa. Torstaina kuitenkin oli alottanu jo sen tinttaamisen treenikämpältä ja jääny nukkuminen vähän vähille. Sain käytyä kahestaan toisen bändiläisen kanssa onneks viemässä soittokamat takas treenikselle. MUTTA, suurin osa päivästä meni about siinä, et tuijotin joko sängynpäätyä tai tein koneella ei mitään. Ja ei mitään tarkotti tällä kertaa, et selaan jotain galtsua randomisti koko ajan. Sit olin jossain vaiheessa ihan mezmerized yhden, omasta mielestäni hauskan, tytön kuvista, ja okei enemmän siitä, et sillä oli törkeen upeet jalat ja hienot sukkikset. (Ja joo, omat housut oli kyllä koko päivän päällä.)

Sitte tänään töistä lähtiessä oon nousemassa kympin spåraan ja sieltä hyppää mun edestä ulos tyttö, josta katon ensin, et jotenki tutunnäköset kasvot. Sit ku se kävelee mun ohi pari metriä, ni huomaan sen jalat, joissa on tutut sukkikset. Ja aivot räjähtää siinä saman tien. Mulle täysin vieras ihminen, jonka olemassaolosta en tienny ennen edellistä päivää mitään, vaan sit spawnaa irl siihen eteen tyhjästä.

Ei siinä. En ollu tarpeeks sekopää, et oisin lähteny juoksemaan sen perään mallia: "Hei, oot aika söötti ja vaikutat fiksulta ja hauskalta ja stalkkasin sun kuvia koko eilisen päivän silmät ristissä!" Ei niinku tohon tilanteeseen vaan ollu oikeen mitään järkevää sanottavaa. Eeeeeli ihan sama juttu ku aiemmin: Jos tuolla ylhäällä on joku, ni se vihaa mua. Hv.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.