IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

HMorg

HMorg

Maailma on Sunn O)))

Selaa blogimerkintöjä

Tynkäjoulukalenteri: luukku 14Perjantai 14.12.2007 03:18

Puhelin soi ja Valdemar Rikollinen vastasi. Soittaja oli Lepra-mummi, jolla oli paljon asiaa suolisovaivoistaan. Irtauduttuaan puhelimesta 3 tuntia ja 17 minuttia myöhemmin, hän kiipesi keittiön pöydälle pihisten kiukusta. "Voi Max Weinbergin ikenet ja Lord Wormin viikset! Maailmani on järkkynyt." Valdemar kaivoi esille paksun, mustan tussin ja palan paperia, jonka jälkeen hän piirsi paperille suurensuuren kirkkoveneen ja sytytti tämän jälkeen olohuoneen sohvan palamaan.

Takakujalla maglite vaihtoi omistajaa, kun Valdemar hankki varoja ja huumeita toteuttaakseen seuraavan suunnitelmansa. Palattuaan kotiin, hän avasi piironginlaatikon ja pöytäliinojen alta kaivoi esiin radiolaukaisimen. "Olipa hyvä että silloin aikanaan viritin mummin kämpän täyteen räjähteitä", hän huokaisi itsekseen ja painoi nappia.

Kuullessaan hälytysajoneuvojen ajavan ohi ikkunan alla, Valdemar hymyili hiljaa, nojasi taaksepäin ja nosti jalkansa ylös. Tämä oli sitä niinkutsuttua hyvää elämää.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.