IRC-Galleria

HMorg

HMorg

Maailma on Sunn O)))

Selaa blogimerkintöjä

Harmaa kaljuTiistai 27.05.2008 23:17

Sinapin päällä on röllimöykyn pesä.

Miksi niin?Tiistai 27.05.2008 06:33

Miksi silakka viettää niin jyrkästi vasemmalle? Miksi olet pääsi päällä? Miksi liikutat huuliasi lukiessasi tätä? Ei, se on huono tekosyy, että syöt par'aikaa. Ei saa syödä koneen ääressä.

[Ei aihetta]Maanantai 26.05.2008 18:23

Se on seiväs, se on selvää. Eiku seiväs.

KajamaaaanaaPerjantai 16.05.2008 04:36

Repaleinen tango
Sateessa liitää

ZeroLauantai 26.04.2008 23:14

Emptiness is loneliness and
Loneliness is cleanliness and
Cleanliness is godliness and
God is empty,
Just like me.

[Ei aihetta]Perjantai 25.04.2008 06:03

Hammas-Yrjö kalasti. Hän osasi kalastaa ja piti siitä. Eräänä yönä avaruusoliot kaappasivat hänet, eikä hänestä sen koommin kuultu.

VittuKeskiviikko 23.04.2008 23:05

Saatanan saatana! Ikään kuin ei niissä Kokiszeromainoksissa ois tarpeeks kestämistä. Nyt on sit tullu toi uus Pepsi Max -mainos, jossa jotkut kaduntallaajat on saanu kertoa mitä kaikkea _vammasta_ jotkut jalkapallistit tekee. Vittu että vihaan sitä! Ja se juomakin on (ylläri) jotain vitun laittiripulia. Niissä tuntuu aina olevan vittumaisimmat mainokset. Ja myöhäinen sytytys johtuu siitä, että näin vasta tänään siitä pitemmän version leffateatterissa. >:O

Pöllin tuolta vasemman nurkan takaaKeskiviikko 16.04.2008 16:43

Onko muistisi mistään kotoisin. Mitä viimeksi sanoit minulle? Kirjoita vastauksesi ja kopioi sen jälkeen tämä omaan päiväkirjaasi ja hämmästy siitä, mitä muut ovatkaan sinulle sanoneet viimeksi.

Hei!Torstai 10.04.2008 21:51

Hei, tahtooko joku ostaa demoja? Löytyis seuraavat:
Morg - Monolith (4€)
Morg - Buried (3€)
Medicated - Medicated (3€)
Ever Circling Wolves - Picturesque, Petrified (3€)
Morg/Treachery/No - Doomsday Split (3€)

Postikulut alkaen 2€.

ItqrunqmatsqaKeskiviikko 09.04.2008 04:15

Huokaisin ja käänsin silmäni pois ikkunasta, jonka takana sade jatkui jatkumistaan, ja jonka pinnasta kynttilöideni liekit heijastuivat jo illan hämärtyessä. Hänen lähdöstään oli jo yli vuorokausi, mutta tunsin yhä hänen läsnäolonsa huoneessa, aivan kuin hän olisi aivan minun takanani. En antanut itseni kääntyä ympäri, sillä en halunnut huomata ettei hän olekaan enää siinä. Suljin silmäni ja odotin ja toivoin että hän laskisi käteni olkapäälleni ja nojaisi päänsä selkääni vasten. Seisoin siinä silmät kiinni useita minuutteja ja sitten vielä useita minuutteja lisää. Lopulta huokaisin ja avasin silmäni vuodattaen yhden kyyneleen, joka vieri poskeani pitkin ja putosi sitten lattialle. Palasin toimiini yrittäen hukuttaa ikävän arjen rutiineihin.

Hieman myöhemmin, käydessäni nukkumaan, astuin johonkin märkään. Jo kääntäessäni katsettani alaspäin tajusin, että se oli se vuodattamani kyynel, mutta pysähdyin silti hetkeksi tuijottamaan lattiaa. Mietin häntä ja silmäni kostuivat taas. En tiedä kuinka kauan seisoin siinä liikkumatta, mutta lopulta huomasin lattialla lämpöpatterin alla paperilappusen. Nostin sen ylös ja huomasin siinä olevan kirjoitusta, hänen käsialaansa. Pyyhkäisin silmiäni ja aloin lukea lappua. "Kirjoitin tämän sillä välin kun kävit suihkussa", kirjoitti hän. "Toivon ettet löytänyt tätä aivan heti lähtöni jälkeen, sillä emme nyt pysty hetkeen tai muutamaan kommunikoimaan millään tavalla. Toivon sinun jaksavan muistaa minun rakastavan sinua ja tietävän etten lähtenyt täysin omasta tahdostani enkä siksi, että tahtoisin olla erossa sinusta. Tulen takaisin kun voin, luota minuun. Ja nyt jos sinua lainkaan tunnen, ja uskon kyllä tuntevani, hymyilet kyyneleet silmissäsi. Niin minäkin." Ja niin minä hymyilinkin.