IRC-Galleria

HMorg

HMorg

Maailma on Sunn O)))

Selaa blogimerkintöjä

PelaatsäKeskiviikko 16.10.2013 22:14

Pelaatsä multiplayer-mahdollisuudella varustettuja pelejä pc:llä? Mitä pelejä? Pelaisits joku kerta mun kaa jotain?

töissä on tylsääMaanantai 07.10.2013 12:31

Viihdyttäkää mua.

Tällä nimenomaisella hetkelläLauantai 14.09.2013 05:19

Paras biisi maailmassaEhkä huomenna on toisin. Ehkä jo 5 minuutin päästä.

Nyt on näin.

We both go down together.
Mustan Valon debyytti on nyt soimassa ekaa kertaa. Muutaman biisin tästä oonkin jo aiemmin kuullut livenä, kun yhtye tunnettiin vielä nimellä Itkevä Tyttö, ja Matkalaukkujen videon olen myös nähnyt. Samat jätkät ku Itkiksessä, aika samaa linjaa jatkaa. Minä pidän.Tänä vuonna on toisaalta ilmestyny jo ainakin Hebosagililta helevetin kova rieska ja Oranssilta Pazuzulta ja Domovoydilta on lätyt tuloillaan, että en osaa sanoa onko tämä kovin. Todella hyvä joka tapauksessa.

Nii ja juu, tämmönenki samalta levyltä:

Visio, suoraan tulevaisuudestaLauantai 07.09.2013 05:19

Mokoman suosio hiipuu ja lopulta heidän on pakko turvautua sponsoreihin. No, Laitilan Wirvoitusjuomatehdas tulee apuun ja yhtye äänittää Punainen Kukko -EP:n uudestaan. Nimikappaleen kertsin sanat on muutettu muotoon "LAAAAAAITILAN KUKKO" ja kannessa komeilee tämmöne: http://www.viinikartta.fi/media/item_images/alko/FIN/hr/731984.jpg
-on herännyt 4:45 ja on yhä hereillä klo 2.
-no ei sitä oikein muusta huomaa.

Jumalauta nyt taasSunnuntai 11.08.2013 05:07

Oispa tässä kämpässä yhtä hyvä ilmanvaihto ku tietokoneessa nyt ku uusin kotelon ja prosessorijäähyn. Mut ei, on keittiön ikkuna auki ja toiselta puolelta taloa toinen ja ovet siltä väliltä kans auki, ulkona 16 astetta lämmintä ja sisällä 26. Nyt vittu oikeesti, mitä pitää tehä, että saa läpivedon aikaseks?

Vihdoin!Lauantai 03.08.2013 02:16

Oon ootellu vinyyliversiota Disman "Towards the Megalith" -levystä semmosen pari vuotta tässä. Cd:nä se ilmesty 2011 ja vihdoin tänään sain vinyylin näppeihini. Tämä on hyvä. Synkkä ja multainen = paras.

...it is super effectiveSunnuntai 21.07.2013 16:09

Joka paikkaan sattuu. Kyllä kannatti urheilla.

a wild excercise appearsSunnuntai 21.07.2013 04:58

Oltiin puistoilemassa olympiastadionin kulmilla kun Maiden oli siellä soittamassa ja loppuillasta yks kaveri, se ainoa pyörällä saapunut, oli sen verran heikossa hapessa, ettei sitä uskaltanut pyörän selkään päästää. Niinpä avokkini hänet kuljetti bussilla tai junalla meidän sohvalle nukkumaan ja minä fillaroin stadikalta Malmille. Matkan tarkkaa pituutta en tiedä, joskin oisin kyllä gps:llä tsekannut ja sportti-appiin kirjannut, mikäli ei ois puhelimen akku ollut aivan finaalissa, mut oli se varmaan jotain 10 km luokkaa. Ei kuulosta pahalta? Meikän kunnolla oli paha, etenkin seittemän kaljan jälkeen. Saavuin kotiin jotain tunti sitten ja vieläkin vähän arvon, että pitäskö käydä oksentamassa vai ei.

Huomenna kerron oliko se super effective.