IRC-Galleria

HMorg

HMorg

Maailma on Sunn O)))

Selaa blogimerkintöjä

MieteTiistai 28.02.2006 00:08

Uusitalo oli naistenmies. Kova semmone.

Kohtalo ivaa reppanaaMaanantai 27.02.2006 21:29

Olen miljoona, aggressiivinen massa.
Armahtakaa, teloittakaa.
Olen hiekkasäkki, impotentti massa.
Kengänpohjaa otsaluuhun.

Kohtalo ivaa reppanaa.
Paskasta kasvaa puu,
Ja puussa paskaa.

Selkäranka kun lahoaa,
Olen iäti maassa mateleva.
Vatsani jäätyy kiinni routaan.
Kukaan ei elä multaa suussaan.

Olen sureva jumala,
Turhuuden turhuuden toitottaja.
Yhdy lauluuni,
Tee minusta marttyyri.

MietteitäTorstai 23.02.2006 20:17

<HMorg> Onko sattumaa, että suomen kielen imperatiivimuodoissa "laihdu" ja "ilahdu" on samat kirjaimet?
<HMorg> Haiskahtaa salaliitolta.

MietelauseitaTiistai 21.02.2006 02:30

Kusiribul - mikä ihana tekosyy!

Sananen mahastaTorstai 16.02.2006 18:48

Söin äsken makaronilaatikkoa.
Se oli hyvää.
Söin neljä lautasellista.
Ne eivät olleet ihan pieniä.
Tuli täysi olo.
Makaronilaatikko loppui,
Että hyvä kun tuli.
Tämä oli runo.

Murder cult kickeliskockelisTiistai 07.02.2006 13:47

Ei mulla nyt oo paljoa sanottavaa. Hankin uuden virtalähteen ja kone toimii toistaseks, mikä tekee mut iloiseksi ja hyperaktiiviseksi (muttei sentään ärtyneeksi ja hyperaktiiviseksi kuten se risa tuuletin). Ja sit vois kasvattaa viikset. Tahi olla kasvattamati. Ainakin vois mennä tonne olohuoneeseen kuuntelemaan hyvää musiikkia ja juomaan kahvia. Tänään vois olla vuorossa My Dying Briden "Like Gods of the Sun". Ja onkin.

Lisäys piste viisKeskiviikko 25.01.2006 23:46

[21:43] <Perditus> Imitoin IRCissä vatsaani..
[21:43] <Perditus> Olen saletisti hot.

Per(di)tus on saletisti hot.

YarrrTiistai 24.01.2006 01:20

Päivä ilman kahvia. Maha ei ollu vihanen kun olin koulussa, mutta pää oli kun pääsin pois. Liikenne oli myöskin kaaosta sään takia. Ja päätä särkee. Ja särki. Ja särkee edelleen. Paska päivä. Tuun kohta teiän uuniin.

Cacca gaykkaLauantai 29.10.2005 06:54

Olipas melko paska keikka. Morgin paskin, etten sanoisi. Paikka oli vähän niin ja näin ja kohdeyleisö oli selvästi aliedustettuna. Ajettiin väki kotiin, kuten vitsailinkin soittojärjestystä suunniteltaessa. Ja yks kaveri moshas päänsä tuoliin ja ajettiin sairaalaan. Tosin saatiin kyllä rahaa, peräti 14€/perse, joten sikäli oli ihan jees treenit. Seuraavan kerran kyl taas enempi hevimeininkiä, ei enää mielellään keikkoja jorauspoppoiden kanssa, vaikka ne onkin hyviä bändejä. Niiden yleisö vaan ei jaksa tukanheilutusmusasta niin kiinnostua, kuten tuli nähtyä.

Ja roudaaminen on vittumaista. Ainakin, kun oli vaan yks auto käytössä. Hirvee stressi ja vitutus siinä päällä koko ajan. Tahtoo pakun. Tahtoo! TAHTOO!

Hruaaaaghhh!Perjantai 28.10.2005 04:41

Soiteltiin sitten tossa eilispäivänä Manipulatedin kanssa Maunulan yhteiskoulun discossa viiden biisin minikeikka. Siellä sitä oli teinityttöä ja -poikaa kattomassa, niiden päät samalla tasolla ku mun kengät, koska lava oli korkea. Oli se vaan hassua. Hajos kyllä aika hyvin pää siihen musiikkiin, mitä siellä soitettiin kun ei me oltu soittamassa. Tanssipoppi on karmeinta paskaa mitä löytyy. Ja oonpahan muutenki tottunu pr0mpaan meininkiin. Mutta oli hauska soittaa. Miksaaja tuli siinä sit vedon jälkeen sanomaan, notta "Raiskasitte yleisön, mikä oli siistiä."

Ja sippitää herätä runsaan seittemän tunnin päästä ja ruveta valmistautumaan Morgin keikkaan. Edessä on pitkä päivä auton ratissa ja baarissa. Siihen sisältyy kanssa pieni tovi soittoa. Jee. Ja sit taas yösydännä on luvassa autoilua.