IRC-Galleria

HMorg

HMorg

Maailma on Sunn O)))

Selaa blogimerkintöjä

Nyt koko tätä nimeä kantava albumi ladattavissa osoitteessa http://www.mikseri.net/horstdoom/

Mene, lataa ja ahdistu, sitten nauti.

Inhale/ExhaleMaanantai 27.10.2008 02:05

You breathe to live,
You breathe to die.

1. lukuKeskiviikko 22.10.2008 01:49

Kaupungin itälaidalla James Turjake tapasi "ystävänsä" Torben Homopoulosin. Miehet oikeastaan vihasivat toisiaan, mutta olosuhteiden pakosta joutuivat työskentelemään yhdessä melko usein. James tunsi samanaikaisesti suurta luottamusta ja valtavaa epäluuloa Torbenia kohtaan ja paljolti juuri tämän takia hänellä nyt oli revolveri mukanaan. Eipä hän sitä kyllä olisi kotiin jättänyt, vaikkei olisi ollut Torbenia tapaamassa, sillä mitä vaan voi sattua, kuten hän hyvin tiesi.

"Kuulitko uutiset?" kysyi Torben.
-"Jaa siitä kidnappauksesta?" kysyi James muistellen aamuista uutislähetystä, jossa kerrottiin siepatusta varatuomarista.
-"Juuri siitä. Minulla on sisäpiirin tietoa ja ylemmät tahot ovat käsittäneet, että sinut laitetaan asialle."
James oli tyrmistynyt, "Miten vitussa te aina tiedätte julkisen sektorin liikkeet etukäteen? Tai niin no, enpä vielä itsekään tiedä ottavatko ne yhteyttä."
Samassa Jamesin matkapuhelin soi. Hän vastasi ja hetken puhuttuaan tokaisi Torbenille, "Olit oikeassa, sain toimeksiannon. Siitä sisäpiirin tiedosta..."
-"Ok, et sitten kuullut tätä minulta, en tahdo ylimääräisiä reikiä nahkaani. Mitä helvettiä sinä naurat?"
Jamesia nauratti se, että Torben oli ainakin kasvojen alueelta keskimääräistä lävistetympi mies.
Torben jatkoi, "Tässä on puhelinnumero. Soita siihen ja sano olevasi koodinimi Epikuros. He antavat sinulle lisäohjeita. On ehdottoman tärkeää, että annat heidän ymmärtää että olet ymmärtänyt kaiken. Älä siis pyydä toistamaan tai kysy tarkennuksia ohjeisiin. Ja sitten kun lähdet näyttäytymään, kuten epäilemättä jossain vaiheessa joudut tekemään, AJA NUO SAATANAN VIIKSET POIS!" Torben sylkäisi maahan, otti povitaskustaan savukkeen, sytytti sen ja poistui paikalta. James jäi hetkeksi paikalleen pohtimaan mutta siirtyi sitten pian läheiseen kapakkaan nauttimaan viskisoodan ja valmistautumaan henkisesti tuleviin koettelemuksiin.

PrologiTiistai 21.10.2008 08:37

James Turjake astui ulos sateiselle kadulle, asettautui pienen katoksen alle ja sytytti savukkeen. "Voi vittu tätä ainaista koiranilmaa", mutisi hän itsekseen, nosti kaulukset pystyyn, laittoi kädet taskuihin (vasemmalla kädellään hän tunnusteli taskun läpi revolverin kahvaa, joka törrötti hänen housunkauluksestaan) ja sukelsi sateeseen. Hänellä oli jo kiire tapaamisesta, josta ei sopisi myöhästyä.

Tähtinenäinen myyräLauantai 18.10.2008 02:59

Jalka juuttui kivenkoloon. Paniikki kasvoi hapen loppuessa. Lopulta sinisen sävyinen hämärä vaihtui lämpimään mustuuteen. Niillä main olemassaolo katkesi tyystin.

[Ei aihetta]Tiistai 14.10.2008 05:22

Pidän siitä, että olen saanut jäädä paikoilleni.

[Ei aihetta]Sunnuntai 12.10.2008 04:55

Jotkut vilkuilevat olkansa yli,
koska heitä pelottaa,
vaikka tietävät että koskaan
ei pitäisi katsoa taakseen.

[Ei aihetta]Perjantai 10.10.2008 05:08

Maailmaan mä kavalaan
En mennä tahdo vaeltamaan,
Kun siellä ain' näen kaiken sen
Itsekkyyden, ilkeyden.

...

Mä vanki maanhan olen vain
Ja elinkautisen sain.

Mikä tää juttu on?Tiistai 07.10.2008 17:34

Nykyään joka tuutista pursuu nota, joiden nick päättyy sanaan 'veli', oli ne sitten siskoja tai veljiä oikeesti. Mikä vitun juttu? En ymmärrä. Mutta eipä kyllä päässä ihan vielä kiehukaan. Ootte te urpoja silti.