IRC-Galleria

HMorg

HMorg

Maailma on Sunn O)))

Selaa blogimerkintöjä

10. lukuMaanantai 30.11.2009 02:23

James Turjake heräsi säpsähtäen ja kompuroi jaloilleen. Hän katsoi kelloaan. Sen lasi oli särkynyt, mutta se kävi yhä. Hän oli ollut tajuton kauan, mutta ei liian kauan. Poliisit tekisivät rynnäkkönsä näillä hetkillä, joten hänellä oli vielä juuri ja juuri aikaa paeta ja livahtaa lain kynsistä. Suurin ongelma tässä tilanteessa oli se, että hän oli hukannut suuntavaistonsa, eikä kompassia sattunut olemaan mukana.
James katseli ympärilleen miettien mistä voisi päätellä missä pohjoinen on. Ehdittyään lähes turhautua hän huomasi muurahaiskeon puun juuressa ja muisti kouluajoistaan sen verran, että muurahaiskeot puun juuressa ovat aina puun eteläpuolella. Tämän perusteella hän suuntasi kohti pohjoiskoillista ja ennen pitkää löysikin metsän reunaan hiilivoimalan takana. Hän kiersi hiilivoimalan, käveli vielä parisen korttelia pohjoiseen ja vinkkasi itselleen taksin. Taksilla hän ajoi muutaman korttelin päähän kotoaan ja käveli loppumatkan, sillä hänellä oli vielä yksi asia hoidettavanaan ennen kuin voisi käynnistää katoamisoperaation: väärien papereiden hankinta.
Rappukäytävän ovi narahti pahaenteisesti Jamesin avatessa sen. Rappukäytävässä oli pimeää, ja vaikka James napsautti valot päälle, pimeys vaihtui vain hämärään. Kattoon kiinnitettyjen lamppujen kupuja peitti keltainen, palanut pöly. James kiipesi toiseen kerrokseen ja koputti erääseen oveen. Hän odotti aikansa, ja kun kukaan ei tullut avaamaan, hän koputti uudestaan. Tällä kertaa oven takaa kuului vaimeaa huutoa ja kolinaa ja pian ovi aukeni. Oviaukosta työntyi esiin pää. Se kuului eräälle Jamesin ”ystävistä”, Valdemar Rikolliselle. Jamesin mielestä Valdemar oli tavallistakin enemmän pihalla, joten sen enempää pukahtamatta hän työnsi tämän takaisin sisälle asuntoon, astui itse perässä ja sulki oven.
”Valdemar, ymmärrätkö mitään?” kysyi James ja Valdemar nyökkäsi. ”Tarvitsen passisi. Mitä nopemmin, sen parempi.” Valdemar osoitti lipaston ylintä laatikkoa ja James ryhtyi penkomaan sitä. Ennen pitkää passi löytyi ja James vertasi siinä olevaa Valdemarin kuvaa omaan peilikuvaansa. Tarpeeksi näköinen, kuten hän oli melko suurella varmuudella tiennytkin. Ja olipa onni, ettei hän ollut ajellut viiksiään, passikuvan Valdemarilla kun oli hyvin samanlaiset, vaikka nykypäivänä ne tämän kasvoilta puuttuivatkin. James kaivoi taskustaan setelin, lykkäsi sen paikallaan huojuvan, seinää tuijottavan Valdemarin kouraan ja poistui asunnosta.

RageLauantai 28.11.2009 18:04

Sinä autoilija, joka äsken (n. klo 15:55) annoit minulle tietä Malminkaarella, Ruotutorpankujan bussipysäkin vieressä olevalla suojatiellä, ymmärrätkö lainkaan mistä tuohtunut ilmeeni ja päänpudistukseni johtui? No, minäpä kerron: takanasi oli tyhjä tie. Se tarkoittaa sitä, että jos et olisi hidastanut, olisin astunut suojatielle ohi mentyäsi keskimäärin 10 sekuntia nopeammin kuin mitä nyt, kun ah, niin kohteliaasti annoit tietä. Lisäksi minua alko vituttaa vielä suunnattomammin kuin mitä alun perin vitutti. Toivottavasti kuolet tänään. Vihaan sinua.

Burn in HellPerjantai 27.11.2009 00:22

Don't you talk to me about Jesus
'Cause every word is blasphemy.


Huhhuh, tainnu jäädä Reverend Bizarren debyytin kuuntelu viime aikoina vähille, ja aivan suotta. Tää on ihan helvetin kova! Potkii täysii, aivan kuin kesällä 2005, kun tähän paremmin tutustuin.

[Ei aihetta]Torstai 26.11.2009 02:49

Jaha, pitäsköhän se jo laittaa nukkumaan? Ois sit aamulla virkeenä varaamassa Sunn O))):n lippuja.

Onneksi oli tylsääSunnuntai 22.11.2009 06:44

Tylsyydestä seurasi tämä:
www.mikseri.net/plo

Puolimenodronea kitaralla ja laululla, olkaa hyvät.

OvvähäLauantai 21.11.2009 20:43

Meinaan tylsää. Siis aivan saatanan tylsää. Fuuuuuuuuuuuuu-

Car WashLauantai 21.11.2009 05:31

Water is pouring down, washing the dirt.
I'm in the eye of the hurricane where nothing can hurt.
Water is pouring down, washing the dirt.
One little moment when nothing can hurt.
http://www.twistmagazine.se/cd/thesilencefromyourroomen.htm

Nääs ECW:n pitäsoitto päässy arvosteluun.

blah blahTiistai 17.11.2009 17:37

Hurr durr.

Vittu ku ei mikään liiku.