IRC-Galleria

HMorg

HMorg

Maailma on Sunn O)))

Selaa blogimerkintöjä

...it is super effectiveSunnuntai 21.07.2013 16:09

Joka paikkaan sattuu. Kyllä kannatti urheilla.

a wild excercise appearsSunnuntai 21.07.2013 04:58

Oltiin puistoilemassa olympiastadionin kulmilla kun Maiden oli siellä soittamassa ja loppuillasta yks kaveri, se ainoa pyörällä saapunut, oli sen verran heikossa hapessa, ettei sitä uskaltanut pyörän selkään päästää. Niinpä avokkini hänet kuljetti bussilla tai junalla meidän sohvalle nukkumaan ja minä fillaroin stadikalta Malmille. Matkan tarkkaa pituutta en tiedä, joskin oisin kyllä gps:llä tsekannut ja sportti-appiin kirjannut, mikäli ei ois puhelimen akku ollut aivan finaalissa, mut oli se varmaan jotain 10 km luokkaa. Ei kuulosta pahalta? Meikän kunnolla oli paha, etenkin seittemän kaljan jälkeen. Saavuin kotiin jotain tunti sitten ja vieläkin vähän arvon, että pitäskö käydä oksentamassa vai ei.

Huomenna kerron oliko se super effective.

Audio-oksennus pulppuaa korvaaniTorstai 18.07.2013 11:08

Töissä istun, ei mitään tekemistä, YleX:ltä soi saatananmoinen ripuli koko ajan. Miten kukaan voi pitää tommosesta musiikista? Minussa ainakin herättää vain ärsytystä. Ois ees vaan hajutonväritönmauton, mut ku ei, pakko tökkiä hermoja. Painukaa vittuun, saatanan kyrpänaamat!

Selailin vanhoja valokuviaPerjantai 12.07.2013 02:57

Ja ei vittu mitä settiä. Hajosin totaalisesti mm. nykyiselle oletuskuvalleni.

Sähköisiä viestejä rajan takaaKeskiviikko 03.07.2013 19:58

Sähköektoplasmiset ilmiöt ovat luultua yleisempiä, kertoo yhdysvaltalainen tutkimus. Tutkimuksessa seurattiin sähkölaitteiden toimintaa paikoissa, joissa on tapahtunut traagisia, esim. ruokatehtaassa, jossa työntekijä jäi loukkuun tietokoneohjattuun lihamyllyyn ja silpoutui elävältä. Tutkimusta suoritettiin kolmella metodilla: ensinnäkin, laitteisiin kytkettiin virtamittariin kytketty piirturi, joka seurasi häiriöitä ja muutoksia virrassa; toiseksi, ihmissilmin ja videoimalla seurattiin ihmiskyvyin havaittavia muutoksia laitteiden toiminnassa; ja kolmanneksi, tilan sähkömagneettisen kentän muutoksia seurattiin ja jälleen piirturilla kirjattiin.

Verrokkiryhmänä toimi samanlaisia laitteita kuin seuratut, mutta eri tiloissa. Tutkimus osoittaa selvästi, että traagiset tapahtumat lisäävät sähkölaitteiden taipumusta toimia epänormaalisti jopa 13%. Suurimpana virhemarginaalin aiheuttajana toimii se fakta, että tutkimusvälineet ovat myös sähkölaitteita ja niinpä nämä sähköektoplasmiset ilmiöt ovat voineet niihin vaikuttaessaan vääristellä tuloksia suuntaan taikka toiseen.

vanha ystävä on taas täälläKeskiviikko 03.07.2013 04:50

Tervetuloa takaisin, progressiivinen unirytmi. Minua onkin aina kiinnostanut herätä keskellä yötä ilman syytä ja olla saamatta enää unta.

Enään en...Perjantai 28.06.2013 02:50

Enään en aliarvioi alkoholismiani.

Voihan hiisiTorstai 27.06.2013 03:53

Kalja loppui. Erään kaverini sanoin, "aliarvioin alkoholismini."