IRC-Galleria

HMorg

HMorg

Maailma on Sunn O)))

Selaa blogimerkintöjä

Ihmettelen taasSunnuntai 12.04.2009 16:58

Mikä siinä voi olla, että niin kovin monen tarttee galtsupäiväkirjaansa pasteta jotain mukahauskoja, ~15 vuotta vanhoja tekstejä kakkalaaduista tai moottoripyöräilevistä ääliöistä, joilla on jarrut paskana? Hälyttävintähän tässä on toki se, että meikä on noita lukenu jostain "Haisunäätä mikroaaltouunissa" tms. ala-asteikäisen itseni mielestä hauskoista julkaisuista useita vuosia ennen kuin osa näistä, jotka niitä nyt merkintöihinsä laittavat, ovat edes syntyneet.

Vähän sama asia ku basistivitsit. Luulevatko ne urpot, jotka tulevat #basistit-kanavalle kertomaan basistivitsejä, ettemme ole oikeasti kuulleet niitä jo noin 500 kertaan ennen kuin edes aloimme soittaa bassoa, missä iässä sitten aloitimmekin? Itselleni ne ainakin ovat sen saman 15 vuotta vanhoja, lukuunottamatta niitä noin kolmea, jotka toiset basistit ovat sattuneet kertomaan siellä kanavalla.

Pointti: Monty Python jaksaa naurattaa vielä ~40 vuoden jälkeen, koska ne jutut on oikeasti hauskoja. Semmoisten vanhojen juttujen levittely, jotka eivät uusinakaan olleet hauskoja, on typerää. Minä vihaan teitä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.