IRC-Galleria

STADI GAMES, Sunnuntai 01.06.08Torstai 05.06.2008 01:05



Kisa D
Lk: Maxi II
Rata: Hyppy
RP: 138
IA: 50
Aika: 45,64
AV: -4,36
RV: 5
Tulos: 5
Sija: 11./31
Tuomari: Lee Gibson, GBR
Video: http://www.youtube.com/watch?v=mmu3mdOojdY

Alussa oli hauska pyöritys, jonka suhteen vähän mietin et kuinkahan käy. Se kuitenkin onnistu, vaikka melkosen isoilla kaarroksilla. Vitonen tuli kuitenkin myöhemmin, kun pituuden jälkeisellä "aitaympyrällä" Cara ei irronnutkaan hypylle, niinkuin kuvittelin, vaan tuli ohi. Aikaakin siihen meni tietty. Pujottelu myös oli sairaan hidas, kun tais kaikki energia mennä suorituksen aikana haukkumiseen. Ihanneaika oli kuitenkin niin löysä, että siinä pysyttiin kaikesta huolimatta.


Kisa C
Lk: Maxi II
Rata: Agility
RP: 158
IA: 47
Tulos: HYL
Sija: -/33
Tuomari: Anne Savioja
STADI GAMES, Lauantai 31.05.08
Video: http://www.youtube.com/watch?v=2ZTDq8mYUNI

Ei oikein tainnut Carakaan enää jaksaa. Meno on todella löysää ja vähän sellasta "tehään nyt kun on pakko" - räksytti aika lailla, eikä hirveesti seurannut mua. Ei ainakaan hyllytyskohassa, missä ainakin omasta mielestäni tein sen takanaleikkauksen ihan selkeästi. Ennen keppejä en sitten varmaan ottanut sitä tarpeeksi tarkasti, kun se pääty taakseni haukkumaan. Keinulta se ensin käänty kyllä aidan suuntaan, mutta meni sitten ihmettelemään keinua "ai tää nousee tälleen"...

Vaan A:n kontakti on aivan mahtava! En vain ymmärrä miksen istuttanu sitä muillekin kontakteille samalla tavalla, kun kerta oltiin jo hylkykin saatu, vaan hätäilin niissä. Kai jotenkin turhautti siinä vaiheessa. Tyhmä minä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.