IRC-Galleria

[Ei aihetta]Perjantai 01.02.2008 00:27

viikonloppu kuluu normimerkeissä. lauantaina -98 ipanoiden turnaus hauholla ja illalla omiin harkkoihin. sunnuntaina -99 ja -98 ipanoiden harkat ja illalla omiin harkkoihin.

[Ei aihetta]Keskiviikko 30.01.2008 18:19

päivä jakautu tosi hyviin ja tosi paskoihin asioihin. ekaks jouduin ravaamaan puol koulupäivää sen videokameran perässä, tappelin vähän abien kanssa ja sain sen lopulta. sitten katos hanska. löyty varttia myöhemmin mutta aikaa meni kuvaamisesta. kuvaaminen oli helvetin hauskaa, petu pisti kaiken komeesti paskaks, näppäimistön, lattian ja kaiken mitä tarve vaati tai ei vaatinu.

ja nyt tää vitun paska kone ei pysy varttia pitempään käynnissä! sammuu vähän väliä eikä lähe käyntiin ennen kun tappelee jonkun aikaa!..

[Ei aihetta]Keskiviikko 30.01.2008 01:16

uus lukuennätys, 70 sivua tunnissa!

[Ei aihetta]Tiistai 29.01.2008 23:15

jaaha, tein jonkunnäkösen lukunopeusennätyksen, 90 sivua maantietoa 2 tunnissa, 70 jäljellä <3 ja rupeen muuten ihan varmasti juomaan koeviikolla energiajuomia! olin ihan unessa lukemisen alussa ja hörpin yhen edin, sen jälkeen kauhee virkeys ja lukuinto päälle :O

ja koneessa jotain häikkää, sammuu välillä ittekseen eikä lähe enää päälle... -_-

[Ei aihetta]Tiistai 29.01.2008 16:25

hoo, ruottin koe vituiks o/ käytännössä kattoen nukuin kuuntelun ajan ja vedin lotolla ne abc-kohat :
) ja huomiseks 160 sivua maantietoa <3

[Ei aihetta]Sunnuntai 27.01.2008 22:28

turnaus suju vähän vaihdellen. ja itse pääsin kokonaista 3 kertaa kentälle. ekassa pelissä saatiin 10 ekan minuutin aikana 3 tolppaa ja 2 avopaikkaa, sisään meni nolla. hävittiin peli 4-3 ja ainakin 10 maalia oltas saatu jos ois vaan pistäny avopaikat sisään. kentälle en päässy kertaakaan. koskaan ei varmaan oo tappion jälkeen vituttanu niin paljon.

tokassa pelissä pääsin jopa sen kolme kertaa kentälle ja oli ihan kivaakin. noissa turnauksissa on kiva olla sen takia kentällä kun vastustajat ei tiedä että mä oon paska niin ne ei käy heti päälle niinkun harkoissa :) ja se matsi voitettiin niin 9-1. ekassa erässä oli 6-1 ja paukutettiin vissiin 5 minuutin sisään se 5 maalia. tokassa erässä 3 sisään ja vika erä vaan pelleiltiin kentällä :---D

periaatteessa ei haittaa etten pääse seuraaviinkaan turnauksiin. istua nimittäin voin kotonakin ja sillon voi lisäks vaikka olla koneella tai kattoa simpsoneita.

ja sit vittu hissan kokeisiin lukemaan.

[Ei aihetta]Sunnuntai 27.01.2008 01:22

-niskat totaalisen jumissa
-alimmat kylkiluut tohjona
-kyynärpäät kipeet
-oikee jalka tohjona
-kurkku kipee

ja huomenna olis tarkotus pelatakkin turnauksessa :)

[Ei aihetta]Lauantai 26.01.2008 20:47

eilinen moksun keikka: mahtava <3 mut kyl saikin olla kun jonotin sinne 5 tuntia klubin oven eessä :DD ja sinä aikana satuin saamaan yhteiskuvat markon, saikkosen, santun ja hyden kanssa + poikien nimmarit :---) kumpikin keikka oli loistava, moksun aikana sai vaan vähän taistella että pysty pitämään eturivipaikkansa :D eikä kumpikaan bändi soittanu parhaita biisejään :O nicole ei soittanu saman yön kaipausta eikä mokoma valapattoa :G ennen keikkoja ei ollu oikeen keikkafiilis mut onneks vaihtu mielialat :) keskiviikko klo. 13-14.30 lisäks pitkästä aikaa taas kunnolla kivaa! :)

ja nyt se lesoomisosa: sain nicolen settilistan, mokoman soittolistan ja hyden rumpukapulan :D olin aika leijaa poikaa keikan jälkeen :D

kuvattiin vielä tänään pari temppua uusiks siihen videolle, periaatteessa ois mahollista että se tulee jo ulos ens viikonloppuna :D NII ja matikan koe oli ihan älyttömän helppo :O koko kurssin aikana en ollu tajunnu yhtään mitään ja sit koe tollanen tuhnu :D mut huomenna taas turnaus mikä tietää hurrrjan isoja lukemisia hissan kokeisiin :---)

[Ei aihetta]Torstai 24.01.2008 20:43

ja kaiken kivan lisäks huomenna matikan kokeet. logaritmit, neepperin luku, juurifunktion ja osamäärän derivointi, eksponenttifunktiot ja rationaalifunktion kulku. vähän epäilen että vituiks taitaa mennä..

[Ei aihetta]Keskiviikko 23.01.2008 19:05

sirkustunti meni ihan loistavasti, harvoin on niin kivaa tunnilla. porukka oli vissiin ihan oikeesti kiinnostunu niistä. olin onnellisempi kun pitkään aikaan. ja nyt kauhee vitutus päälle..

ja videon teko meni aivan päin helvettiä. ensin abeilta ei saakkaan kameraa, sitten abeilta ei saa luokkaa, sitten saadaan kamera johon ei saa vissiin ääntä. mistään ei saatu tarkistettua kun koko koulussa ei tuntunu olevan konetta joka toistaa mp4-muotoa. että vituiks meni vissiin. siis lisää vitutusta..