IRC-Galleria

[Ei aihetta]Sunnuntai 24.02.2008 01:36

usko, toivo, kuolema, uni, rakkaus, masennus, heikkous, alemmuus, pelkotila, itsemurha, vihan tunne.

[Ei aihetta]Lauantai 23.02.2008 01:10

sorry. flegu. taas. anteeksi, ei jaksa.

[Ei aihetta]Perjantai 22.02.2008 16:06

se on nyt loma. ja vituttaa ihan mielettömästi. aivan varmasti tarviin sitä mutta kun millään ei tahtois lomalle.

[Ei aihetta]Tiistai 19.02.2008 23:48

miksi olet niin ystävällinen ja tuttavallinen, muttet silti kiinnostunut?

Bändit jotka olen nähnyt livenä:Tiistai 19.02.2008 18:42

-7 x Stam1na
-5 x Mokoma
-3 x Casket
-2 x Korpiklaani
-2 x Teräsbetoni
-2 x Sonata Arctica
-2 x Lordi
-2 x pain confessor
-2 x amorphis
-2 x rytmihäiriö
-2 x Tarot
-2 x Children of bodom
-2 x Reign of terror
-turmion kätilöt
-Deathchain
-kiuas
-norther
-soilwork
-Inferior
-Flogging Molly
-Ministry
-Ruoska
-cyan velvet project
-amon amarth
-coldworker
-nicole
-Beseech
-my fate
-moonsorrow
-finntroll
-pain
-kotiteollisuus
-in flames
-timo rautiainen
-turisas
-deathstars
-Entwine
-pmmp
-Diablo
-the haunted
-agonizer
-kill the romance
-zero nine

[Ei aihetta]Maanantai 18.02.2008 18:31

saatanaperjantai..

fme <3Sunnuntai 17.02.2008 20:08

oli ihan mielettömän kivaa! pitkästä aikaa oli taas oikeesti kivaa vaikka olikin vähän masista perjantaista.

heti aamusta oli kivaa kun säädettiin kyyditysten kanssa kaikkea :) enkä syöny n. 13 tuntiin käytännössä kattoen mitään :) mut ihan hyvin kai pärjäs. sain mokoman kukko-ep.seen kaikkien paitti santun nimmarit kun soli kuumeessa ja rajaan sain kaikkien stam1nan jäsenten nimmarit <3 yhteiskuvat myös kaikista <3 monta tuttua näin, kivaa oli sekin :) mut helvetti, ostin saatanaperkele-paidan ja mullehan lykättiin sieltä girlie, kotona huomasin :G onneks saa vaihdettua vissiin. järkkäreille iso kiitos, olivat oikeesti hyviä!

ja keikat oli aivan hyviä, kiuas soitti juuri ne parhaat biisinsä :) korpiklaani ja soilwork oli kans kovia livenä o/ toiseksi paras keikka oli northerilla, pittasin vaan melkeen koko keikan :) osallistuin wall of deathiinkin :) miinus keikoissa oli se että tää serkun tyttöystävä, veera, meinas pyörtyä soilworkin aikana :S sen piti sitten lähtee sinne taaemmas :/

mut stam1na oli ihan mielettömän loistava! paras stampan keikka koskaan, menee jopa ruisrockin edelle <3 levyjulkkarikeikkana soittivat koko uuden levyn kokonaan, sen jälkeen soittivat get on :DD ja sit vanhemmilta jotain hiukan yllätyksellisiäkin o/ lainasin hyrdelle kännykkäänikin sen keikan aikana että se sai katottua ajan :D sain vastalahjaks vesipullon :D vedin vaan ihan mieletöntä riehumista eturivissä koko ajan :) ja oli ihan helvetinsaatananperkeleen lähellä että oisin saanu settilistan tai rumpukapulan, stna!

ja aivan ehdottomasti paras veto oli vartijaton. se on mulle sen verran henkilökohtanen biisi, "usko toivo kuolema" en ees riehunu yhtään sen biisin aikana, olin vaan jossain ihmeellisessä tunnetilassa. en ees tajunnu kunnolla sitä fiilistä.

mut kiitos kaikille mahtavasta reissusta, elämässä on hyvä olla välillä kunnolla kivaakin o/

[Ei aihetta]Perjantai 15.02.2008 15:00

oli ihan mielettömän kiva päivä! tanssit meni ihan sairaan hyvin! :) ja yleisötansseissa koin taas yhden tähänastisen elämäni onnellisimmista hetkistä.. :)

karkkia meni sen koko 5 kiloa, 6 karkkia jäi loppujen lopuks, kävin sitten antamassa naapureille :) ala-asteella mutasin vengerkan ihan totaalisesti mut ei kai ne muksut mitään erottanu :D mut nyt se on ohi, paska maailma kun kaikki kiva menee nopeesti.

Wanhat roxroxroxrox!!Perjantai 15.02.2008 01:14

hoo, tänään oli harvinaislaatuisen kiva päivä o/ ekaks penkkarit oli pirun hyvät o/ ja sitten pääsi opettaan seiskaluokkalaisille logaritmeja :P mut ei ne perkeleet oppinu vaikka kuinka tako, ei bonjannu ees derivointia :G ja karkkia tuli ihan _kiitettävästi_ ja kaikki pahat laitoin wanhojen karkkien joukkoon jotka jaetaan huomenna :D

ja tanssit meni ihan pirun hyvin, oli älyttömän kivaa! pari tanssi tosi hyvin ja itelläkin suju hemmetin mainiosti :) missään vaiheessa ei jännittäny yhtään! :) tai no, yhessä kohtaa kyl mut.. yleensäottaen meni tosi hyvin o/ olin vaan kauheessa hiessä sen spektaakkelin jälkeen :D ihan mielettömän kuuma! :D

mut nyt on puolet ohi, aamulla toinen puoli. harmittaa sinänsä kun ollu niin hauskaa :/

nii, ja ystävänpäivää vaan kaikille o/

Stam1na - Raja!!! <3Torstai 14.02.2008 02:12

ol ruusukonva tänään, oli oikeesti kivaa! ainoo vaan että valmistelun aikana olin 5 tuntia paikalla. sen aikana tiivistetysti pidin tunnin narusta kiinni ja palottelin puolikkaan melonin kuutioiks, muuten olin tosi hyödyllinen. mut kaikki järkkäyty tosi hyvin, kaikille mun ohjelmanumeroille naurettiin ainakin ihan kunnolla, siitä yllätyin tosi positiivisesti! :)