IRC-Galleria

^Henry^ nakittiSunnuntai 29.03.2009 21:25

Mainitse kyseisellä kirjaimella alkava kappale ja sen esittänyt bändi tai artisti.


A - Across The Universe - The Beatles
B - B.A.A.L [Deliver me] - Grendel
C - Child of Burning Time - Slipknot
D - Deadhead - Devin Townsend
E - Earth Day - Devin Townsend
F - Forever Stay - Darkseed
G - Gaia - Miljoonasade
H- Hipit Rautaa - Eppu Normaali
I - Interrogation Leash - Grendel
J - Joutsen - Stam1na
K - Kuoleman Päivä - Turmion Kätilöt
L - Luova Hulluus - Stam1na
M - Maailma On Sun - Tehosekoitin
N - Nothing Else Matters - Metallica
O - One Eight Zero (Life Cried Remix) - Grendel
P - Pirun Nyrkki - Turmion Kätilöt
Q - Quiet Place - In Flames
R - Remnants - Grendel
S - Stillborn Universe - The Kovenant
T - Trigger - In Flames
U - Unforgiven - Metallica
V - Vartijaton - Stam1na
W - While My Guitar Gently Weeps - The Beatles
Y - Yesterday - The Beatles

ja kuuntelin nyt kahen päivän aikana 16 tuntia beatlesia, yli 300 biisiä \o/
http://www.last.fm/user/Hatebr1nger/tracks
joo, onneks heräsin vähän aikasemmin, alhaalla oli jääny takka päälle ja pellit kiinni. koko alakerta täynnä savua, onneks ei vielä ollu tullu häkää. heitin kuitenkin kaikki pellit ja ikkunat heti auki, ihan vitun kylmä nyt :U häkä menee vielä alas niin joutu oleen hengittämättä alakerrassa sen aikaa että sai ikkunat auki. hehe, jos oisin nukkunu normirutiineilla sinne 10-11 saakka niin saattasin olla nyt eloton ruumis joka löydettäs vasta illalla :)))

mutta en kuollut (ainakaan vielä) joten kuuntelen tänään koko beatlesin tuotannon putkeen.

[Ei aihetta]Perjantai 27.03.2009 02:09

virossa käytiin siis eilen kavereiden kanssa, oli kivaa o/ miinusta oli se että kidutusmuseo oli suljettu, siellä olis ollu viihdyttävää vierailla taas. ANUSPÄÄRYNÄ. mutta korvattiin se sitten sillä että käytiin kiertämässä kaikki köyhälistöpuljut, muutaman kerran sai todetta ettei nyt niin kiinnosta :E oikeestaan koko reissu oli vaan sitä että kaikki pyrki ownaamaan toisiaan mahollisimman rankasti, missä onnistuttiinkin aika tehokkaasti :D vielä linkussa joku spuge vaan käänty meihin päin ja totes että "te ootte todella hienoja nuoria" sit se koitti räplätä jonkun edessä olevan naisen tissejä. sit se sammu :) meillä oli siinä vaiheessa oikeen hauskaa.

tänään kävin kattomassa tokan kerran beatles storyn, aiiivan mahtava. sain plekunkin <3 ja pistin heti varaukseen liput kolmannelle reissulle. vika ei loppuunmyyty ilta niin piti varata vauhilla. ja vkl vois kuunnella koko beatlesin tuotannon putkeen. kattelin että vähintäänkin 12 tuntia menis, tulee kiva päivä o/
..onnistu heinola saamaan aikamoisen tempauksen tähän lopuks, ne teki oharit eikä tullu turnaukseen ollenkaan. mitään eivät ilmottaneet etteivät tulis, edes sillä yhdistelmäjoukkueella jonka hienosti olivat päättäneet ilman muiden mielipiteitä. mun mielestä aika naurettavaa touhua, aikuset miehet sentään asialla. vieläpä liiton tuomari ja samalla hsb.n puheenjohtaja ja vielä noin naurettavaa touhua, tosi vaikeeta myöntää tehneensä virheen ja pyytää anteeks, sen sijaan viedään homma ihan lapsellisuuksiin.. lyö luurin korvaan tai ei vastaa jos soitetaan..

mutta muuten siis meni eka peli hyvin, hollolla voitettiin 6-1. tokasta pelistä tuli sitten luovutusvoitto kun ei ne heinolalaiset vaivautunu paikalle, siis 5-0.

joka tapauksessa mun valmentajan ura ton joukkueen kohalla on nyt ohi, yhen yhtä tappiota ei tullu :) kumpanakin kautena yks tasapeli ja loput voittoja, eli ylivoimanen aluesarjan voitto siis molempina vuosina :)

[Ei aihetta]Perjantai 20.03.2009 20:19

no ei kyllä napannu oikeen toi matikan ylppärikään, ekat pisteet sai tosi helposti mutta niitä M:n pisteitä joutu jo taisteleen ihan urakalla, täytyy toivoa että se M kuitenkin tulis.. nyt kuitenkin syksyyn saakka ohi..

[Ei aihetta]Tiistai 17.03.2009 23:37

tää 99-syntyneiden sarjan järjestäjä päätti sitten pistää taas uuden tempauksen liikkeelle. vikaan turnaukseen se muuttelikin peliohjelmaa sillee että me pelataan heinolan 2000-syntyneiden sijaan heinolan 99-00 syntyneitä vastaan, mikä siis tarkottaa aika huomattavasti hankalampaa peliä. sen sijaan, se päätti sitten pistää sarjakakkoselle, joka voi siis vielä tulla meistä ohi, vastaan sarjajumbon MOLEMPIIN peleihin. melko mielenkiintoset ratkasut mun mielestä, ei kai vaan mitenkään dynamoa sorreta jotenkin?

[Ei aihetta]Maanantai 16.03.2009 17:55

joo-o, ruottin ylppärit oli taas tavallista ytl.n veemäistä tasoa, oikeestaan alkaa olla jo melko sama millasia ne kokeet on kun menee jo niin vankasti penkin alle.. sain mä tohonkin nyt jotain mutta aika ihana kutina perseessä että se M jää silti saamatta. lähes mahottomat avoimet ja paskamaiset aineet. ja se äikkä on pakko käydä korottamassa ens syksynä tai jää muuten vituttamaan koko loppuelämäks..

[Ei aihetta]Lauantai 14.03.2009 18:02

valmennettavat voitti kummatkin pelit tänään. pientä epätasa-arvoa vaan havaittavissa kun muilla joukkueilla vuotta vanhempia pelaajia mukana, sit me kysyttiin että voidaanko ottaa yks vuotta vanhempi kun niin monta kipeenä niin "ehdoton ei, tää on pelkästään 99-syntyneiden sarja"

[Ei aihetta]Perjantai 13.03.2009 20:04

enkun ylppärit oli ihan ok, melko haastava mutta ei mikään mahoton. ainetta oli ihan kiva kirjottaa, toivottavasti vaan en kirjottanu taas tehtävänannon ohi.. mutta eipä silti muuta sitä faktaa että mulla on jo menny aika hyvin usko ytl:ään.

[Ei aihetta]Maanantai 09.03.2009 18:24

ytl oli taas ihan omaa luokkaansa, vaikka tekstitaitokin oli vaikee niin siitä sain sentään hyvät pisteet, esseekoe taas oli ihan mahoton.. ja kun olin valmistautunu tekemään novellianalyysin niin siinä ei ees ollu sellasta kunnollista vaan joku rajattu.. tajusin vielä puolessavälissä sitten että kirjotan tehtävänannon ohi, ei ollu enää aikaa muuttaa koko esseetä niin yritin sitten vaan minimoida miinukset.. E:lle sai kyllä tosennäkösimmin heittää hyvästit, meni se niin paljon ohi..