IRC-Galleria

[Ei aihetta]Sunnuntai 26.02.2006 22:33

vittu noitten olympialaisten kanssa

[Ei aihetta]Lauantai 18.02.2006 21:45

Oli turnaus, voitettiin Kponsi 11-3 ja hävittiin HSB.lle 6-3 ja ne pelas ihan järkyttävää sikaa. Hakkas mailan tupella ja uikutti koko ajan. Mäkin sain mailasta munuaisiin kaks kertaa ja kerran munille. Ja sitten ne vielä itkee koko ajan että niitä ei sais pitää ja uhkas vetää turpaan. Vittu mitä pellejä.

Nicon muistollePerjantai 17.02.2006 19:53

On menny nää pari päivää vähän alamaissa kun sain tietoon ton jutun. Tuntuu ihan kauheelta vaikka en tuntenukkaan koko jätkää. Meni abilennotkin ja vanhojen tanssit vähän ohi. Että ei kauheen hyvät fiilikset oo ollu nyt lähiaikoina.

Onneks sentään päivää piristi se kun vanhat tuli jakaan karkkia luokkaan ja meidän ois pitäny lausuu joku runo. Ja kaikki vaan tapitti sormi suussa *perseessä* suussa *perseessä* (matkikaamme jopet-showta). Mä jouduin "uhrautumaan" ja lausuin erään tyhmän runon aku ankasta: "Ol neitosen koti Nebraska, hänt piiritti Sipuli-Jaska. Hänen henkensä tuoksu sai neitoset juoksuun, ol tarpeeton vihkipumaska." Ja ne ihastu ikihyviks (kai) ja lato mun pulpetin täyteen mäysää kun muut sai vaan jotain pari-kolme. Haa haa, siitäs saitte.

JelouSunnuntai 12.02.2006 22:11

Ysien konsertti oli torstaina aika pertskeleen hyvä. Valtteri rocked hattunsa kera ja Seve veti mahtavat tamburiinisoolot dancing queenissa. Ja Minni oli taas kun oma ittensä siellä siivoojana.

Olinhan mä yötä Joonaksellakin. Hahaa voitin sen keilauksessa ja pc-koronassa *rinta rottingilla*. Hauskaa oli mutta en saanu uusia kuvia tänne kun troijan hevonen oli töötänny niitten netin. Hyvää säkää kun oli kamerastakin patterit lopussa. Niukin naukin pari kuvaa saatiin. No pitää lopettaa kun poppoot oottaa jotain puhelua. (Ja ei, meillä ei ole kiinteää nettiä.)

Giouseppe on niin iloinen apinaTiistai 07.02.2006 21:12

Tänään oli ehkä hauskimmat kokeet mitä on koskaan ollu, muuten päivä olikin sitten ihan paska. Mutta se koe oli ryhmäkoe (joiden ryhmät arvottiin) ja mä välillä jeesasin muuta ryhmää ja isomman osan ajasta vaan häröilin Petun kanssa. Opettaja katto meitä vähän kummasti. Miksiköhän? Mutta kyllä se koe kai ihan hyvin meni paitsi että Merkku sääti jotain ja rupes kattomaan kirjasta oikeita vastauksia eikä opettaja oikeen tykänny. Se olikin sitten loppuajan ihan hiljaa ja hyvä niin.

[Ei aihetta]Maanantai 16.01.2006 20:22

Tyhmää, piti käydä parturissa, mutta Lordi män euroviisuvinaaleihin, jee.

[Ei aihetta]Lauantai 07.01.2006 22:32

öäh

Ihan vitun paska päiväTorstai 05.01.2006 18:52

Vituttaa, kännykkä tuli korjauksesta ja siitä oli tyhjennetty muisti. Meni esmes kaikki festarikuvat ja edesmenneen Puten kuvat.

Voi prkl!Torstai 29.12.2005 18:30

Nyt ottaa pattiin. Serkku körmyytti mut menolipussa ihan sata-nolla, en enää ikinä pelaa sen kanssa aina se pilaa mun pelit. Sitten se vaan koko ajan lukee dragon ballia ja minä joudun yksin kimpoilemaan ties missä ja syömään joululahjakarkkeja. No ehkä tilanne ei sittenkään oo niin paha...

On taas tyhmääLauantai 17.12.2005 23:59

Huhhuh mikä päivä. Heräsin kymmeneltä, salibandyturnaukseen klo.12 pelit klo.14 ja 17. Körmyytettiin Jenga Team 9-1 ja trombi 98 8-2. Meikä joutuu lähteen kesken pelin teatteriin jossa viivyin apaut kaks tuntii ja päivän lopuks eno yritti vielä murhata mut lähtemällä ajaan autoa kun mulla on toinen jalka sisällä. Kinkkasin siinä sitten jokusen metrin auton mukana ja muut nauraa katketakseen. Tahtoo nukkumaan PRKL.