IRC-Galleria

ei perkele, L:nä lähti! :DMaanantai 29.09.2008 22:42

eli hissasta tulee varmasti ainakin se E, ja lähti vieläpä L:nä ytl.n arvosteltavaks :D 33 pongoa tuli ja yleensä L.n raja ollu siinä 32-33 ja nyt vielä normaalia vaikeempi koe eli rajat varmaan laskee :D ..toisaalta, mä en ihan luota jannen omiin arvostelumetoideihin, "kyllä mä luulen että ne pysyy 5 pisteessä" :DD että saattaa se tippua E.hen mutta silti tavote täytty, tyytyväinen minä :D miten mä kestän kun pitää melkeen 2 kuukautta venata et saa tietää sen lopullisen arvosanan :'D

[Ei aihetta]Maanantai 29.09.2008 01:31

"onko elämä vain harmaa hetki kahden mustan välissä"

[Ei aihetta]Sunnuntai 28.09.2008 19:41

eli tokat pelit oli tampereella. oli vähän heikommat vastustajat kun viimeks, voitettiin kummatkin, koovee ja sc top, 13-1. ja olin peräti pelaavassa kokoonpanossa kummatkin pelit kokonaan. pari maalipaikkaa oli mut kummatkin vedot ohi.

voi vittu mitkä kokeet..Keskiviikko 24.09.2008 21:42

oli ihan TÖRKEEN vaikeet.. opekin sano ettei oo koskaan ollu yhtä vaikeita kysymyksiä.. yhtään tärppiä ei kysytty ja muutenkin oli tosi epäselvät kysymykset. joko tosi kapeesti kysytty et joutu miettiin tosi tarkasti tai sit tosi laajalta aikaväliltä. kyllä mä niihin aika paljon tekstiä sain, muihin tehtäviin 3-3,5 sivua, yhteen vähän vajaa 3 sivua ja jokeriin reilu 4 sivua, yhteensä sen 21-22 sivua siinä kuudessa tunnissa. se vaan hirvittää että oonko vastannu vähän joidenkin kysymysten ohi, siitä saattaa mennä pisteitä.. mutta luulis ainakin että pisterajat laskee tänä vuonna. ja ens viikon alussa saa sitten tietää miten opettaja on arvioinu noi, sit tietää vähän enemmän.. juuri yhtään en kerinny syömään, ennen koetta hörpin rodeota, sit kokeen aikana pari desiä mehua ja yhen sandwichin. hyvä että oli suklaata mukana, sitä oli nopee syödä aina välillä hiukan ja sai pidettyä verensokeria ylhäällä. mut iski kyl ihan hirvee vittuuntuminen kun kokeen sai käteen, huomas heti et ihan sikavaikeet.. en tehny suunnitelmiakaan juuri yhtään. että melkeen mikä vaan voi tulla C:stä L:ään, toivon tosissaan etä se on se E, ottaa ihan sikana päähän jos pitää uusia.. siihen E:hen on vieläkin ihan realistiset mahollisuudet mutta vähän pelottaa kuitenkin..

[Ei aihetta]Keskiviikko 24.09.2008 00:30

noh, nyt alkaa lievä paniikki hiipiä puseroon. ei oo oikeen pystyny rentoutumaankaan tänään kun toi kauhajoen tapahtuma vähän painaa.. mutta täytyy vaan koittaa pyyhkiä se huomisen ajaks mielestä. lähinnä mä pelkään että aika loppuu kesken, kyllä mä uskon että kysymyksiin osaan nyt jotain vastata.. ja tosissaan toivon että kumpikin jokeri on mahollisia tehä, niistä sais aika helposti hyvin pisteitä.. mutta täytyy sanoa että on se kumma jos ei näillä lukemisilla saa sitä E:tä, nyt lukenu:

-3 kertaa kirjat läpi eli melkeen 3000 sivua
-5 kertaa vihot läpi
-2 kertaa monisteet läpi
-2-3 vuosikertaa historialehteä
-tehny kertaustehtäviä
-lukenu wikipediasta artikkeleja
-kerrannu tärppejä ja muita asioita useempaan kertaan
-muut kyselly asioita ja oon yrittäny muistella

eli nyt on menny 2 kuukautta jollon en oo käyttäny vapaa-aikaa melkeenpä mihinkään muuhun kun lukemiseen. harkkoja ja valmennustakin oon supistanu reippaasti alle puoleen enkä kavereitakaan oo juuri vapaa-ajalla nähny.. laskeskelin että yli 130 tuntia lukenu. että jos nyt kusee niin voi helvetin helvetti..

[Ei aihetta]Maanantai 22.09.2008 00:22

First time I felt life somewhat hurts
I need an option, a reason and some hope

[Ei aihetta]Sunnuntai 21.09.2008 19:18

oli sit kauden eka turnaus. trackers voitettiin 5-4, noustiin 4-0 tappioasemasta ja ku 6-3. sain sentään jonkun verran peliaikaakin, eka peli meni multa aika perseelleen mut toinen vähän paremmin. tuomarit oli taas vähän mitä oli, onneks voitettiin kuitenkin niistä huolimatta..

[Ei aihetta]Lauantai 20.09.2008 15:15

i realize we're forgotten tears

[Ei aihetta]Perjantai 19.09.2008 19:16

kas, mukava yllätys, tuli postissa vielä kesätyöpaikalta melkeen 250 euroa, lomakorvauksia o/

nyt se sitten alko..Torstai 18.09.2008 20:44

pe: yhteiskuntaopin koe
ma: matikan koe
ti: ruottin koe
ke: HISSAN KIRJOTUKSET
to: enkun koe ja äikän kirja-analyysi + vertailu
pe: äikän koe

eihän siinä muuten mitään mutta kokeisiinlukumotivaatio on aika alhaalla noiden kirjotusten takia.