IRC-Galleria

[Ei aihetta]Maanantai 27.07.2009 01:11

Why are we so alone
Even with company?If I could look you in the eyes

I couldn't let you go

[Ei aihetta]Maanantai 20.07.2009 16:39

Hurt me once hurt me twice
I'm not the one who cries
Later it's you who feels pain
Kill me once kill me twice
I'm not the one who dies
My life is full of little deaths
I will be born again.

PÄÄSIN SINNE TAMKIIN!!Tiistai 07.07.2009 21:01

tänään tuli puol ysiltä tekstiviesti että olin päässy, fiilikset aika sikakorkeella \o/ liiketalous, amk & tampere; here i come! ehottomasti viikon ykköstopic!


ja ruisrock oli myös aivan mainio, ollakseni mahdollisimman ihana listaan tähän bändit jotka tsekkasin siellä livenä. te jotka ette päässeet, olkaa kateellisia.

-Pilgrimz
-Mokoma
-Children Of Bodom
-Disturbed
-Slipknot
-Rubik
-Scandinavian Music Group
-CMX
-Eppu Normaali
-Egotrippi
-Tehosekoitin
-In Flames
-Mew
-Stratovarius
-Apulanta
-The Crash
-Volbeat

Pilgrimzin katoin eturivistä mut vaan siks että venasin mokomaa, ihan hauska se silti oli. olin ihan keskellä niin se pisti mut huutaan jotain mikkiin, en kuullu oikeen että mitä piti huutaa niin vedin vaan jonkun multiepic fail -mölähdyksen sinne mikkiin :----D mut moksu olikin sit ihan sikahyvä, marko tais vieläkin muistaa mut kun eleili niin ymmärrettävästi o/ jokku kärköläläinen lehmä ja lahtelainen kuspää känniääliö vaan koitti mahollisimman paljon vaan pilata mun keikkaelämystä. (ja olen edelleen sitä mieltä että jos keikalla tapahtuu noin ilmeistä tahallista vahingoittamista niin heti ne känniääliöt pois siitä yleisöstä, vink vink järjestysmiehet)

järjestäjille oon myös katkera siitä että deathstars ja mokoma oli laitettu päällekkäin, en nähny deathstarsista kun vikan vajaan vartin. ja moksun jäljiltä niin paloina että meni bodomikin aika rokkipoliisina olemiseks, vähän kuitenkin lettiä heiluttelin :---) sit disturbedilta mainio keikka, etenkin land of confusion oli nams <3 ja illalla toinen viikonlopun kohokohdista, slipknot. ihan tajuttoman hieno show, sikahyvä meininki oli o/ jopa alisa tykkäs ihan sikana vaikkei se slipknotista muuten niin välitäkkään. ja keikan jälkeen taas ihmiset osotti kuinka kypsiä ovat, jotkut vajakit kävi kaatamassa aidat ja puolet poismenijöistä lähti tallaamaan luonnonsuojelualuetta, vitun hyvää duunia kusipäät.

lauantaina sit höntäsin ekojen bändien ajan rannan tuntumassa, jokasella bändillä oli mainio meno, kohokohtia löyty jokaselta bändiltä o/ etenkin rubikin keikka, cmx:n taivaan lapset, tehareiden maailma on sun, egotripin matkustaja ja eppujen hipit rautaa + kun olet poissa <3 sit illalla flamesilta kans sikahyvä keikka vaikka pitti olikin aika kämänen, jotkut ei taas vaan osaa. mut kun ei pittaamaan päässy niin pyrin eteenpäin niin hyvin että pääsin mewissä eturiviin \o/ mew olikin sit toinen niistä vkl huippuhetkistä, ihan tajuttoman hyvä keikka! olin ihan fiiliksissä koko ajan :E soittivat kaikki huiput <3 vaikka jäinkin vähän kaipaamaan pandaa ja eight flew over one was destroyediä :< mut silti ihan mahtavaa, varsinkin kaikki taustavideot o/ (vaikka jäätiinkin ihmettelemään kovasti miten sillä naamalla voi laulaa jotain niin hävytöntä :---D )

sunnuntai oli sit enemmänkin höntsäpäivä, sai nukkuakkin vähän enemmän. risto ois ollu kiva nähä mut nukuttiin sen yli ja tultiin vasta stratovariusta kattomaan. apulannalla oli kans hyvä keikka, pali ois kussu hunajaa siellä :---) ja virtanen-korhonen -välispiiki oli sikahyvä :D päivän paras oli kuitenkin the crashin jäähyväiskeikka, itellekkin tuli jotenkin sikahaikee olo vaikka ei tiennykkään läheskään kaikkia biisejä :E silti ne parhaat; star, lauren caught my eye ja etenkin sugared toimi aiiiika törkeen hyvin! haikeeta oli :E volbeatia ei jääty kattomaan ees ihan kokonaan että päästäs aikasemmin nukkumaan, kuitenkin joutu vielä 4 tuntia ajamaan kotiin sen jälkeen, tahto lievästi silmäluomet lurpsahdella :---D

yöpyminen tapahtu siis taas isotäti-helvillä :D siellä sai nukkua hyvin, ääni vaan meinas mennä kun sille joutu huutaan aika täysiä että se kuuli, vähän kuuro se on <3 ja mansikoita tunki joka välissä, löydettiin aina illalla teltasta saavi täynnä mansikoita :D mut ihan mahtavaa oli vkl, via dolorosa vois tosin olla hiukan lyhyempi :E tosin on niitä känniläisiä hauska kattoa siinä kun rymyävät kapean tien ojissa.

[Ei aihetta]Torstai 02.07.2009 22:02

huomenna ruisrock. mew! in flames! slipknot!

vitulla päähän hämeenlinnaMaanantai 29.06.2009 15:43

siis mitä vittua, olin siellä tuuloksessa valmentamassa, ajattelin että saan ihan hyvin palkkaakin. no enpä saakkaan, hämeenlinna verottaa mun palkkaa veroprosentilla 60! multa verotettiin 200 euron palkasta 130 euroa!

||edit: olikin ennakkopidätys, tarkottaa että saan osan rahoista takasin, noin puolet, ja senkin hilpeesti vuoden päästä.

[Ei aihetta]Perjantai 26.06.2009 18:37

nyt on sitten asunto ostettu tampereelta.

[Ei aihetta]Lauantai 13.06.2009 21:54

tuli sit taas vähän bolotettua pellavamarkkinoilla, 7,5 tuntia yhteensä räpellettiin. hatun täytteeks tuli 113,90 euroa, 5 ruplaa, 5 karkkia ja aurinkolasit o/ sääennusteista huolimatta oli hyvä keli, satanu ei oikeestaan yhtään. kerkesin lopussa jo vähän palaankin näin perinteitä kunnioittaen. kuvaa vois pukata semisti vaikka huomenna.

[Ei aihetta]Keskiviikko 03.06.2009 21:19

ihan hyvä tuntuma jäi, mitään vaan ei pygee sanomaan varmasti kun vääristä vastauksista meni miinuspisteitä.

ja sit joku nainen kurvas mun eteen sivutieltä kun ajoin kotiin, jouduin kauheen banarijarrutuksen tekeen :G mut sain hugleikur dagssonin uuden kirjan o/

[Ei aihetta]Keskiviikko 03.06.2009 01:32

huomenna pääsykokeet, jännittää aika vitusti. jos en pääse sisään niin kusee koko lähitulevaisuus.

tänään olen ollut leija.Sunnuntai 31.05.2009 04:11

minä olen ylempi oppilas kuin suurin osa teistä. hajotkaa siihen :)