IRC-Galleria

[Ei aihetta]Sunnuntai 26.04.2009 04:34

aika turhauttavaa väitellä jos vastapuoli on:

a.) 95-syntynyt ja mielipiteet on KIRJAIMELLISESTI tasoa "sun mielipitees on paska"

b.)aivoton tusinateini joka ei ymmärrä sanoja "vastine" tai "rugby" ja ottaa heti esiin "oot vitun ruma" -kortin kun ei osaa muuta enää sanoa..

+ kun ei keksi enää mitään muuta, kaikki ulkonäköön liittyvät haukut on ladeltu, niin poistetaan omat kommentit.

jookos :>Lauantai 18.04.2009 03:18

nyt olis ihan eeppisen hyvä tilaisuus muistaa mun syntymäpäivää kahen euron arvosella lahjalla, hoitus kännykän välityksellä :> nyt kannattaa tarttua tilaisuuteen ettei tuu tunnontuskia myöhemmin : )

jaa :(

[Ei aihetta]Perjantai 10.04.2009 12:04

Vihollinen sielun tietää mihin lyödä syvät haavat
jotka eivät parane kuin hitaasti, niin hitaasti
jos ollenkaan

Siis nosta minut pystyyn, nosta, en itse pääse nyt
siis nosta pystyyn nostathan, vaikka katuisit myöhemmin

Käy tanssiin, käy uhmaan, ei pelko ole turhaa
on viimeinen ilta ennen syntiinlankeemusta

[Ei aihetta]Maanantai 06.04.2009 16:08

joo moro, nyt kokeilin tota mun läppäriä uudestaan, temppuili ihan samalla tavalla kun eilenkin. sit yhtäkkiä vaan ilosesti ilmotti että netti on käytössä :U mä en ymmärrä yhtään mitään, saattaa siinä verkkokortissa olla vieläkin jotain vikaa mutta ei mitään varmuutta. joka tapauksessa toi taitaa nyt sitten toimia o/ mä sitten vihaan tietokoneita :)

[Ei aihetta]Maanantai 06.04.2009 00:58

kävin tosiaan läppärin ostamassa, 700 dell ja 800 euroon sai ton läppärin, 110 euron ja 750gb ulkosen kovon, kaks 20 euron nettipiuhaa, 20 euron hiiri ja 40 euron viruksentorjunnat. yli satanen alennusta eli muuten hyvä kauppa, paitti että juuri mun tuurilla siitä on verkkokortti heti paskana. eli ei toimi ei, täytyy viedä heti takuuseen, ja siellähän tunnetusti kestää kauan.

^Henry^ nakittiSunnuntai 29.03.2009 21:25

Mainitse kyseisellä kirjaimella alkava kappale ja sen esittänyt bändi tai artisti.


A - Across The Universe - The Beatles
B - B.A.A.L [Deliver me] - Grendel
C - Child of Burning Time - Slipknot
D - Deadhead - Devin Townsend
E - Earth Day - Devin Townsend
F - Forever Stay - Darkseed
G - Gaia - Miljoonasade
H- Hipit Rautaa - Eppu Normaali
I - Interrogation Leash - Grendel
J - Joutsen - Stam1na
K - Kuoleman Päivä - Turmion Kätilöt
L - Luova Hulluus - Stam1na
M - Maailma On Sun - Tehosekoitin
N - Nothing Else Matters - Metallica
O - One Eight Zero (Life Cried Remix) - Grendel
P - Pirun Nyrkki - Turmion Kätilöt
Q - Quiet Place - In Flames
R - Remnants - Grendel
S - Stillborn Universe - The Kovenant
T - Trigger - In Flames
U - Unforgiven - Metallica
V - Vartijaton - Stam1na
W - While My Guitar Gently Weeps - The Beatles
Y - Yesterday - The Beatles

ja kuuntelin nyt kahen päivän aikana 16 tuntia beatlesia, yli 300 biisiä \o/
http://www.last.fm/user/Hatebr1nger/tracks
joo, onneks heräsin vähän aikasemmin, alhaalla oli jääny takka päälle ja pellit kiinni. koko alakerta täynnä savua, onneks ei vielä ollu tullu häkää. heitin kuitenkin kaikki pellit ja ikkunat heti auki, ihan vitun kylmä nyt :U häkä menee vielä alas niin joutu oleen hengittämättä alakerrassa sen aikaa että sai ikkunat auki. hehe, jos oisin nukkunu normirutiineilla sinne 10-11 saakka niin saattasin olla nyt eloton ruumis joka löydettäs vasta illalla :)))

mutta en kuollut (ainakaan vielä) joten kuuntelen tänään koko beatlesin tuotannon putkeen.

[Ei aihetta]Perjantai 27.03.2009 02:09

virossa käytiin siis eilen kavereiden kanssa, oli kivaa o/ miinusta oli se että kidutusmuseo oli suljettu, siellä olis ollu viihdyttävää vierailla taas. ANUSPÄÄRYNÄ. mutta korvattiin se sitten sillä että käytiin kiertämässä kaikki köyhälistöpuljut, muutaman kerran sai todetta ettei nyt niin kiinnosta :E oikeestaan koko reissu oli vaan sitä että kaikki pyrki ownaamaan toisiaan mahollisimman rankasti, missä onnistuttiinkin aika tehokkaasti :D vielä linkussa joku spuge vaan käänty meihin päin ja totes että "te ootte todella hienoja nuoria" sit se koitti räplätä jonkun edessä olevan naisen tissejä. sit se sammu :) meillä oli siinä vaiheessa oikeen hauskaa.

tänään kävin kattomassa tokan kerran beatles storyn, aiiivan mahtava. sain plekunkin <3 ja pistin heti varaukseen liput kolmannelle reissulle. vika ei loppuunmyyty ilta niin piti varata vauhilla. ja vkl vois kuunnella koko beatlesin tuotannon putkeen. kattelin että vähintäänkin 12 tuntia menis, tulee kiva päivä o/
..onnistu heinola saamaan aikamoisen tempauksen tähän lopuks, ne teki oharit eikä tullu turnaukseen ollenkaan. mitään eivät ilmottaneet etteivät tulis, edes sillä yhdistelmäjoukkueella jonka hienosti olivat päättäneet ilman muiden mielipiteitä. mun mielestä aika naurettavaa touhua, aikuset miehet sentään asialla. vieläpä liiton tuomari ja samalla hsb.n puheenjohtaja ja vielä noin naurettavaa touhua, tosi vaikeeta myöntää tehneensä virheen ja pyytää anteeks, sen sijaan viedään homma ihan lapsellisuuksiin.. lyö luurin korvaan tai ei vastaa jos soitetaan..

mutta muuten siis meni eka peli hyvin, hollolla voitettiin 6-1. tokasta pelistä tuli sitten luovutusvoitto kun ei ne heinolalaiset vaivautunu paikalle, siis 5-0.

joka tapauksessa mun valmentajan ura ton joukkueen kohalla on nyt ohi, yhen yhtä tappiota ei tullu :) kumpanakin kautena yks tasapeli ja loput voittoja, eli ylivoimanen aluesarjan voitto siis molempina vuosina :)

[Ei aihetta]Perjantai 20.03.2009 20:19

no ei kyllä napannu oikeen toi matikan ylppärikään, ekat pisteet sai tosi helposti mutta niitä M:n pisteitä joutu jo taisteleen ihan urakalla, täytyy toivoa että se M kuitenkin tulis.. nyt kuitenkin syksyyn saakka ohi..