IRC-Galleria

teinpäs uuden bolovideon.Lauantai 01.11.2008 00:51

[Ei aihetta]Maanantai 27.10.2008 23:19

tää keräs vähän huomiota tää maininta tampereesta eli joo, ens vuonna todennäkösesti oon muuttamassa tampereelle. liiketaloutta meen opiskeleen ja siihen tampere on aivan hyvä paikka.

[Ei aihetta]Sunnuntai 26.10.2008 19:16

mentiin sm-sarjaan eli ollaan nyt suomen 16 parhaan joukossa o/ jonkunnäköstä historiaa vissiin tehtiin. voitettiin koovee 4-2. itehän en päässy kertaakaan kentälle enkä todennäkösesti tuu pääsemään juurikaan lopukaudellakaan, sen verran kovia vastustajia sit tiedossa. ois ollu kyl kiva päästä vaikka alivoimaa pelaamaan.. täytyy toivoo et löytäs ens vuonna tampereelta jonkun joukkueen jossa sais hyvin peliaikaa.

oli kans valmennettavilla tänään turnaus. ite en päässy valmentaan mut hyvin meni niilläkin, toisen voittivat 8-1 ja toisen 6-0. vieläkään sen joukkueen kanssa yhtään tappiota o/

[Ei aihetta]Sunnuntai 19.10.2008 23:10

kätilöiden keikka oli aivan hyvä, jäin kyl kaipaamaan kuolemanpäivää mut onneks soittivat irstauden ilosanoman jessi freyn kanssa o/ miinusta oli se että joku läski nainen yritti koko ajan tunkee siihen eturiviin meidän sakin keskellä, alko oikeesti vituttaan :U sain oikeesti jotain sadistista tyydytystä kun se pyörty siihen ja se vietiin pois. nyt kun jälkikäteen miettii niin se kohta oli nautinnollisin kohta keikasta, sai alkaa nauttia ihan kunnolla :D kaks kertaa sain huutaa mikkiin, osasin sanat aika paljon paremmin kun speggeli, se oli melko kännissä. paluumatkalla meinattiin eka myöhästyä vikasta junasta, sit käveltiin punasia päin ja huomattiin et vieressä on pollarit, sit meinattiin uusia punasia päin kävely poliisin läsnäollessa seuraavassa risteyksessä. kotiin pääsin vähän ennen kello viittä. ja jos mulla olis miehuus niin se olis kokenu ison kolauksen blippo-kaupassa käynnin aikana!

sit tänään, reippaiden parin tunnin yöunien jälkeen oli vika alkusarjan turnaus, voitettiin koovee 7-2 ja top 6-1, mä pelasin aika paskasti. meinasin tehä kaks maalia mut kusin kummatkin paikat.

??Tiistai 14.10.2008 00:13

kävi harkoissa kummia, juoksin laidassa niin tuntu vaan kun silmissä sumeni ihan totaalisesti, en mä sit siihen pökränny mut heti perään nous syke ihan törkeen korkeeks. kävin mittaamassa sykkeen niin se oli n. 250, mikä on aika outoa koska se on reippaasti yli mun maksimisykkeen. oikeestaan aika pelottavaa.. pysy vielä siinä melkeen puol tuntia ennen kun yhtään laski.

Thought I was unbreakable
but this is killing me

[Ei aihetta]Sunnuntai 12.10.2008 21:46

pelit meni hyvin, varmistettiin lohkovoitto. voitettiin ku 13-1 ja trackersin kanssa tasapeli 5-5. ekan pelin pelasin kokonaan, meni ihan ookoosti. pari maalipaikkaa tuhlasin ja sain yhen jäähyn :E sit joku muhun vittuuntunu ku:lainen huitas eka mailalla täysiä jaloille ja sit ajo mut seinille, se sai viis minuuttia <3

[Ei aihetta]Sunnuntai 12.10.2008 03:43

no ei helvetti. mulle tuli puhelu, vastasin normisti nimelläni, mitä kuulen luurista: "eiks tää ookkaan runescapen ohjelmapalvelu?"

totaalinen hajoaminen.

[Ei aihetta]Torstai 09.10.2008 03:47

Yell at me, I want to be your light that shines
But my ground is shaking and I might fall
I wish that I could say... I wish that I could be your evil in a closet

ei perkele, L:nä lähti! :DMaanantai 29.09.2008 22:42

eli hissasta tulee varmasti ainakin se E, ja lähti vieläpä L:nä ytl.n arvosteltavaks :D 33 pongoa tuli ja yleensä L.n raja ollu siinä 32-33 ja nyt vielä normaalia vaikeempi koe eli rajat varmaan laskee :D ..toisaalta, mä en ihan luota jannen omiin arvostelumetoideihin, "kyllä mä luulen että ne pysyy 5 pisteessä" :DD että saattaa se tippua E.hen mutta silti tavote täytty, tyytyväinen minä :D miten mä kestän kun pitää melkeen 2 kuukautta venata et saa tietää sen lopullisen arvosanan :'D

[Ei aihetta]Maanantai 29.09.2008 01:31

"onko elämä vain harmaa hetki kahden mustan välissä"