IRC-Galleria

Lesson learnedPerjantai 01.12.2006 13:29

Vietin siis melkein 12 tuntia eilen yliopistolla joista kolme luennoilla, kirjoitin esseetä näetsen :) Niin enpäs moista tiennytkään että uuden ja vanhan rakennuksen välissä menee ovet lukkoon johonkin aikaan.. vaikka nyt kun ajattelen asiaa niin se on aika itsestäänselvää. Takki jäi siis yliopistolle yöksi ja minä lähdin takitta bussiseikkailulle \o/ Nimittäin hyppäsin neloseen enkä sen kummemmin ajatellut ettei se muka menisi ouksille asti. MITEN NIIN EI MENISI?! Ei tarvinnut odotella keskustan pysäkillä kuin 10 min seuraavaa linja-autoa, mutta jos ei olisi näin Jäiset Hermot ja Rautainen Huumorintaju niin olisin saattanut kyyneleen tirauttaa siinäkin ajassa marraskuussa bussipysäkillä ulkovaatteitta seistessä, heh.

Vihaan kävellä yksinäni pimeässä taajama-alueissa. -lla? dunno.

Well anyway, vähänniinku sain esseen valmiiksi äsken. Jos sun lysti on niin naputtele lol. Ärsyttää kun tämä on kuitenkin kohtuullisen kookas kompleksi eikä koko effing pytingistä löydy nitojaa. Oh, the inhumanity of it all!

Muutetaan Toppilaan?! Vissiin näillä näkymin ainakin tossa neljän viikon päästä. Hahah! Mutta uutinen ei ole virallinen ennen ku käydään kattomassa sitä kämpää. Ja rakastumassa siihen. Toivottavasti. No ei se kovin paljon huonompi voi olla kuin nykyinen :) Paitsi sijainniltaan mutta tasan ei käy nallekarkit ja sitä rataa. Elämä pissii aamiaismuroihin. Joopa!

Tänään haluaisin olla sosiaalinen illalla. Puhelinlinjat laulaa? Indeed they do! Oon ollu niin ahkera! Minä toivon että kun nyt lähden täältä tietokoneluokasta painun suoraapäätä kirjastoon ja lainaan itselleni vähän kurssikirjoja, meheh! Peukut pystyyn, ehkä minä kykenen siihen.

Ainiin hemmetti... Aina jotain unohtuu. Perhana. Eh ->

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.