IRC-Galleria

ei niin Deutschland enääPerjantai 23.06.2006 09:31

Rakas Päiväkirja,

rakkauden tuskissani päätin ruveta kyyniseksi. Minulle huomautettiin, että näin ei kannattaisi toimia. En ottanut neuvosta vaaria. Tässä kaupungissa on liikaa vaadittu, että löytäisi jonkun suurin piirtein omanikäisensä kivan tyypin, jonka kanssa voisi olla jopa päivänvalossakin (ei mitään toi on mun uus kaveri-selityksiä). Mutta koska olen selvinnyt tähänkin asti erittäin hyvin, en taida kovinkaan kiireellisesti olla tarvitsemassa mitään kummempaa. Sinänsä tuli mieleeni tämä kansainvälinen ilmiö, josta puhuin erään saksalaisenkin kanssa: kun olet sinkku, näytät epätoivoiselta. Näytät niin surkealta, että kukaan ei edes halua kuvitella edes riisuvansa sinua ajatuksillaan. Sen sijaan ollessasi varattu, kaikki käyvät kuumana, olethan itsevarma, ja joku on sinut jo huolinut, niin miksipä huono olisitkaan. Totesimme yhteen ääneen, että näin se on joka paikassa.

Ja kun en taaskaan ole kirjoittanut ihan hirveän pitkään aikaan, pitänee kertoa kaikkea olennaista. Teitä kiinnostaa ihan takuuvarmasti, että tein olio-ohjelmoinnin harjoitustyötä tossa. Sain sen puoliksi valmiiksi, ja jos menisin matalan aidan kohdalta, palauttaisin sen ja ottaisin kakkosen. Mutta kun en kunnianhimoisena viitsi. Teen sen loppuun asti. Sitä paitsi, on hauska tutustua richtextboxin metodeihin.

Tänään on juhannusaatto. Päivä toisten joukossa, paitsi että baarit eivät oikein ole juhannuksen aikaan auki. No voi voi, olisikin tehnyt ihan hemmetisti mieli baariin. Tosin kämppiseni todennäköisesti pakottaa minut Garageen. Ei siinä mitään, mennään katsomaan amiksia. Ne on niin nameja.

Saksassa ei sitten mitenkään voinut huomata jalkapallon mm-kisoja. Ei edes siitä, että meksikaanot olivat sombreroidensa kanssa hyppimässä mm. juna-asemilla. Ei sitten mistään voinut huomata jalkapallon suosiota. Tv-tornissa oli sellainen iiiso jalkapallo laitettuna ympärille. Kas kun Berliinin muuria ei oltu muutettu valko-mustaksi. Saksassa oli muutenkin kivvaa. En kuitenkaan puhunut saksaa, vaan englantia. Tästä syystä viikonlopun pelkkää vierasta kieltä puhuttuani aloin ajatella englanniksi. Äkkiä se vaihde vaihtuu; suomen kielisten sanojen löytäminen alkoi jo hankaloitua. Mielestäni on hankalaa, jos joutuu miettimään käsitettä tai sanaa minuutin. Ei vaan aivot tajua. Käytiin muuten myös parissa klubissa tutustumassa Berliinissä. Ei ollut sunnuntai-ilta paras mahdollinen klubbailuilta. Ensimmäinen joku sch... s... strassen tai alleen mukaan nimensä saanut paikka oli melkein tyhjä. Toinen ei, mutta siellä olikin sitten ihan liian ahdistavaa, kuuma ja huono ilma.

Nyt on sinun vuorosi kommentoida.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.