IRC-Galleria

Kadonneen motivaation metsästysKeskiviikko 26.04.2006 10:35

Rakas päiväkirja!

Anteeksi ihan hirveästi, etten ole kirjoittanut piitkään aikaan. Mutta kun on ollut kiireitä, tai no, näennäiskiireitä ainakin. Olen mennyt järjestösuohon, josta johtuu ajoittainen päivien venyminen. Eräs hanke on tässä kovaa vauhtia valmisteluvaiheessa.

Vappukin olisi tulossa. Näillä näkymin olen menossa Helsinkiin. Siellä olisi sitten tarkoitus laivailla ja tavata kavereita sekä miksei myös täysin uusia ihmisiä. Odotan tässä kovasti myös kesälomaa. Olen luvannut ruotsalaisille ystävilleni, että menen moikkaamaan heitäkin kesälomalla. Tästä sitten seuraakin Norrbottenin kierros. Mutta, oppiipahan kieltä ja näkee tuttuja! Olen kyllä todennut myös sen, että taitaa tuo rajan länsipuoli olla otollisempi seurustelukumppanin metsästyksen kannalta. Metsästys kuulostaa kieltämättä hieman pelottavalta asialta, mutta enpä keksinyt parempaakaan ilmaisua. Kerron kyllä sitten, jos jahti tuottaa tulosta! Vaviskaa, ruotsalaiset.

Olen tässä nyt saanut taas unirytmini sekoitettua aivan totaalisesti. En tiedä, mitä minun pitäisi tehdä sen kuntoon saadakseni. Eilen päätin sitten mennä nukkumaan n. klo 8 aamulla, ja heräsin sitten yhdeksän jälkeen illalla. Tänään minun on pakkopakko valvoa iltaan asti, koska minulla on taas kaikkea hirveän tarpeellista tekemistä. Toisaalta, eipä ainakaan vielä väsytä.

Olen myös miettinyt sitä, miten ihmeessä saisin motivaatiota kasattua, koulua varten nimittäin. En kyllä ole liiemmin siellä naamaani näyttänyt. Toisaalta, olisiko siitäkään sitten hyötyä. No, kesäloma on alkamassa, ja ehkäpä se motivaatio löytyy sieltä kesän lämmöstä. Kesätöitäkin on tullut haettua. Saapas nähdä, tärppääkö ollenkaan. No, aina voi opiskella kesäkuun. Tai siis, mitä opiskelu on? Enpä muista enää siitä mitään.

Radioseven se onneksi vaan jaksaa aina lämmittää mieltä. Nätets bästa musik! Hitsi että nyt on muutama tosi kiva biisi pinnalla.

Sanokaa mulle jottain. En oo viitsiny kopioida mitään kiertokirjeitäkään. Kysykää minulta vaikka, mitä kuuluu, tai antakaa haleja ja pusuja jos tykkäätte minusta. Pakko ei ole. :P

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.