IRC-Galleria

Kesaminkki

Kesaminkki

I used to want you, now I don't want to

Amores PerrosTorstai 24.08.2006 14:01

Olin jo vähän unohtanut, millaista on elää koiran kanssa. Aamulla se jäi tyytyväisenä lämpimiin lakanoihin, kun mä säntäsin suihkuun ja katseli sieltä dekadentin raukeasti silmäluomien välistä mun puuhasteluja. Mäpä olinkin juoni ja laitoin sille ruuan heti, jotta saisin sen kiinnostumaan lenkillelähdöstä: musta rakastaja on kuulemma tunnetusti hieman hidas käynnistymään. Tänä aamuna se lähti kuitenkin topakasti tepastelemaan kadulle, uudet tuoksut ja kulmat kävi ehkä masun toimintaakin paremmasta motivaattorista. Kierrettiin Karvanopan kanssa täsmälleen sama lenkki kuin aikanaan Tomppelinkin kera, kauhean nostalgista oli väistellä spurgunpissaa ja rikottuja Leijona-pulloja ja katsella aamuruskon ensi kajoa. Lisäksi pusikoissa suhisi jos jonkinmoista villieläintä joita piti luonnollisesti kuulostella korvat tötteröinä ja häntä puikkona. Kotiin päästyä se jäi tyytyväisesti puhisten sängylle köllöttämään kun lähdin sutimaan työmaalle.
Nyt mulla on koko ajan sitä ikävä, mietin että pitkästyykö se hengiltä siellä yksin ja tuleeko sille sietämätön piipihätä ja syökö se viherkasvia välipalaksi ja sairastuu kuolettavasti. Tai mitä jos naapuri piiskaa mattoja koko päivän tuuletuspartsilla niin ettei Pieni Ystävä saa nukuttua ollenkaan ja on siis uuvuksissa ja hermoraunio kun mä viimein pääsen takaisin sen luo. Tai jos se on kauhean vihainen mulle kun oon ollut niin monta tuntia poissa ja kertoo Reetalle ja itkee itsensä uneen.
Mitä luultavimminhan se nukkuu siellä autuaan tietämättömänä pahasta maailmasta ja onnellisena siitä että saa olla rauhassa.
Mutta onpa kiva mennä suoraan kotiin töistä! Aloin jo ihan vakavasti harkita oman hankkimista. Eihän se mahdotonta olis...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.