IRC-Galleria

Kesaminkki

Kesaminkki

I used to want you, now I don't want to

Elä paremmin.Maanantai 05.03.2007 14:36

Mua ei pitäis päästää remontoimaan. Olen vaaraksi itselleni ja muille innostuessani jostain asiasta noin kohtuuttomasti. Uuden asunnon myötä olen saanut kulutettua pienen omaisuuden Iksussa, ihan vaan kaikkeen tuikitarpeelliseen. Maalikaupassakin piti kaivaa kuvetta, sillä VVO ei jostain syystä suostu maksamaan kaluste- ja kultamaalia.
Mä en muista syödä. Eilen taisin syödä kerran, unohdin iltapalankin, minkä seurauksena jouduin aamiaistamaan tänään kahdesti. Mä en malta nukkua. Illalla Uni-Jukka pysyy loitolla, kun mietin kaikkia niitä lystejä juttuja, joita seuraavana päivänä saan tehdä. Tänä aamuna kello oli soittamassa seiskalta: heräsin 5.45 lehden tuloon, sinnittelin vartin pedissä ja ponkaisin ylös. Maalikauppa avaa seiskalta! Tunti lisää tehokasta maalausaikaa! Brilliant! Mun rakennekynnet on kultaisessa ja violetissa maalissa, niistä se ei lähdekään ihan perinteisellä vettä ja saippuaa -menetelmällä. Mun tavarat ja pää on hukassa: mulla ei ole aavistustakaan missä mun kalenteri majailee saati että monelta pitäis olla töissä ja missä. Mulla menee kaikki mun telsuohjelmat ohi, kun telkkari on yläkerrassa, mä alakerrassa ja digiboksi sanoi sopimuksen irti. Voiko se johtua muuten siitä, että läppäri ja modeemi on myös alakerrassa eikä siis boksin välittömässä läheisyydessä? Mä en puhu digiä vielä ihan sujuvasti.

Viikonloppu oli täynnä paitsi maalihuuruja ja rahantuhlausta myöskin Jean S:ää, sekavia tunteita ja jackpot eli todellinen täyskäsi Rocksissa. Mä olen kamalan reipas, olen jo tänäkin aamuna onnistunut pidättäytymään yhteydenotosta väärään suuntaan (vaikka olisin tehnyt sen vain kertoakseni että olen niin taitava remppaaja että musta sietäis olla ylpeä. Mutta en soittanut enkä edes tekstannut. Hienosti.). Oispa jännittävää nähdä, millaista mun elämä on muutaman kuukauden päästä, missä mä hengaan ja kenen kanssa (eikä vähiten myöskään siksi, että kirjahylly olis jo kasassa, levyt pois lattialta ja ruokapöytä seinässä.).

Tällä viikolla mulla menee ohi salikäynnit, Comedy on the Rocks, L-koodi, Asema 62, O.C., Greyn anatomia, Entourage ja ehkä vielä Pelastajat ja Veronica Marskin. Mitä tästä oikein tulee tästä tämmöisestä elämästä kysyn vaan.

Loppuun vielä viisunpätkä, joka Kuosmiksen kanssa eilen laadittiin mun järkkäillessä mun kosmetiikkaa mun uuteen kylppäriin:

(tuttua riparilaulua mukaillen)
Kaikille tilaa riittää,
kaikille käyttöä on!
Naisen kylppärissä
ei kukaan ole tarpeeton!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.