IRC-Galleria

Kesaminkki

Kesaminkki

I used to want you, now I don't want to
Mutta missä ovat kaikki onnittelut? Kysyn vaan.

Mä olen jo kolmena aamuna peräkkäin herännyt järkyttävään, aivoja raatelevaan päänsärkyyn. Oiskohan se mun uusi saliohjelma kuitenkin vähän turhan tiukka? Tämän seurauksena olen siis erittäin valmis vastaanottamaan laadukasta hartiahierontaa - tai no okei, huonompikin kävis ihan hienosti. Anyone?
Mä myös tulin epähuomiossa valittaneeksi Reinolle alkuviikosta, miten mua ei oikein huvita ryhtyä syömäsille, eikä mikään ruoka kiinnosta. Huoli pois, ne ajat ovat takanapäin! Olis kannattanut olla hiljaa vain, tänäänkin oli mennä ihan se lautanenkin pääruuan kyytipojaksi, eikä sittenkään piisannut. Hymyillen kohti sataa kiloa.

Tänään on taas ollut ekstaattinen voyerismimässäilypäivä, kun kaikki juorulehdet ilmestyivät kerralla. En voi olla puuttumatta muutamaan. Katsossa oli ensinnäkin hullu SHOCKER! Ellen Pompeo (Greyn anatomian Meredith Grey) tunnustaa: "En ole täydellinen!".
NNOOOOOOOOOOOOOUUUUHHHHHH! *katastrofielokuvan äänitehosteita, puiden kaatumisääniä, kallioiden sortumista, ukkosta, särkyvää lasia, hiljaa nyyhkyttävä lapsi*
Lisäksi samainen aviisi tiesi kertoa, että John Travolta saa vastaanottaa Kirk Douglasin myöntämän palkinnon elämäntyöstään elokuvan parissa. Mulla on tähän uutiseen sanottavanani tasan neljä sanaa: Battlefield Earth. Kiitos John.
Ei muuta.
C.C.:ssä puolestaan pousaa taas se normaalipainoinen Olsenin kaksonen. Ne kanssa onnistuu näyttämään kuvissa aina ajovaloihin joutuneelle peuralle.
Netissä kerrottiin, että Tiktak hajosi. Mun maailmakin hajosi samalla vähän. Tässä hauraassa ja epävarmassa elämässä ei taida olla mitään pysyvää.


Ja mulla ei oo aikaa olla kuka vaan,
joku sun kuka vaan

- Tiktak: Kuka vaan

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.