IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

[Ei aihetta]Keskiviikko 28.11.2007 13:07

Ei vittu, en tajunnu tänään vaan kauan sitten, mut oikeesti miehet on ihan tyhmii kusipäitä <virne>
taidan ruveta lesboks jo tänään, hey bellat kelpaisko vinokkii? hahahah.. ei vittu.. mut oon totaalisesti pettyny kaikkiin..
eikö maailmas ois ees yks ainut hyvännäkönen jätkä joka ois aito ja sellanen real man! woohoo, tulee abloodeja jos on, jos ei ni menkää helvettiin <hymy><sydän> no ei kai ;)


just nilpun kaa eilen kelattiin ois ihq juttu jos ois joku chris brownin näkönen komee mulato poika,
jolla ei ois naamarajaa ja jotai alwayz stay fly- style.. vähä ois helmee <kieli>
ja me ollaan nilpun kaa ihan hakusessa koska meillä on hautajaiset menossa, siis mies hautajaiset laitetaan
kuoppaan s & *piip* koska meidän pitää unohtaa sellaset kusipäät ja sydänten särkijät ja sellaset "hymyä ennen, hymyn jälkeen" olevat tyypit.. ja tiiän että ette ymmärrä koska tää on mun ja nilpun inside juttui, u know? mut suoraan sanoen se tarkottaa sitä että te miehet ootte aivovammaisia, mut ei kaikki tietenkään mutta 95% ja 5% miehistä on piilossa meitä.. eikä tuu esiin, vaikka haluttais. <virne>

mut ei maha mitään, i don't need a man.. onhan mulla nilppu ja minä itse! olen elämäni suurin rakkaus<sydän>

haha.. ja mua väsyttää ihan hirveesti.. ja mul on ihan tylsää ku nilppu ei oo koneella, koska mä rakastan sitä muijaa enemmän kun itteeni, melkein.. mut heippa, rakas päiväkirja.. hahah &lt;virne&gt;&lt;sydän&gt;

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.