IRC-Galleria

Lansetti_80

Lansetti_80

Erotu mASsASta.... :)

Selaa blogimerkintöjä

Ihan jees... :) Jeba. o/Maanantai 19.11.2007 22:30

http://www.yle.fi/uutiset/kotimaa/oikea/id75373.html Onneksi pääsivät sopuun, että saa jatkaa syksyn kentät pois. <hymy> Harjottelussa on ollu ihan jees. <cool> Sitten sekin, että kaikki päättyi kuitenkin hyvin.

Mut ulkona on ihan tommonen ihan harmaa ilma. Toisaalta noi kovat pakkaset on kökköjä, ku sitten hörisee joka nurkassa, ku on kylmä.

Kohta on synttärit ja sitä alkaa tuntee ittensä vanhaks. &lt;virne&gt; Tai no jaa. Ehkä mä en kuitenkaan oo laittamassa ET-lehden tilausta postiin. &lt;virne&gt; Enkä mee ostamaan ryppyvoidetta kaupasta. Hahhah koko ubikinonille. &lt;virne&gt; Sitähän se koentsyymi-Q10 on oikeesti. <jännä> Mut Tallinnaan meen sillon synttäriviikonloppuna päiväristeilylle.

Voi näppylät! &lt;ihme&gt; Hoksasin, et olis pitäny ostaa kurkkua ja jotain, et olis saanu salaattia tehtyä. Huomenna kipaisen tuolta jostakin marketista. &lt;virne&gt; Nyt kun on kerran paahdettuja soijapapuja ja kik-herneitä purkki, jos toinenkin. &lt;nam&gt; Mun lemppareita. Niin ja talvikengurut kipaisen kans tuolta jostakin. Varmaan urheilukaupan alennusmyynneistä. &lt;vink&gt;

Jebsangee... Nyt mie mään. Pitää krapsutella portfolio loppuun, ku sekin pitää kiikuttaa kouluun tutor-open luettavaksi. &lt;hymy&gt; Pitäkää kivaa kaikesta huolimatta. &lt;cool&gt; Se on morjenttens. <viittaus>

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.