IRC-Galleria

Lansetti_80

Lansetti_80

Erotu mASsASta.... :)

Selaa blogimerkintöjä

Kuuma... Kuolema oikeesti.... xPMaanantai 19.06.2006 21:11

Kuolema tulee, kuuma on ja ihminen sulaa tämmösille helteille oikeesti. Väsyttää, pyörryttää ja päätä särkee.... Monta litraa vettä kuluu sisäisesti ja suolapähkinöitä tai jotain muuta suolaista pitää ostaa, et jaksaa juoda lisää vettä. Ristiveto on kämpässä, mut silti on kuuma... Voi luoja! <hymy> No, talvella valitetaan, että voi ällötys, ku on loskaa... Muun muassa itse syyllistyin siihen, että kirjoittelin silmille lentävästä kurasta ja sohjosta. Mä en tajua joitakin, ketkä kykenee juomaan jotain kuumaa helteellä. Itse saan päänsäryn, jos juon kuumalla ilmalla kuumaa teetä tai vastaavaa. Yöllä saa ravata jääkylmän suihkun alla, että sais edes hetkisen nukuttua kropan jäähdyttyä edes pikkasen. Helteellä näkee painajaisia samalla tavalla, ku kuumeessa ollessa. Ainakin minä nään.

On kyllä totta, että helle laittaa ihmiset epävireeseen, mutta pakkasella taas kaikki toimii, mutta no joo. Se on hyvin yksilöllistä. Itse toimin kunnolla, ku on semmonen suht koht sopiva ja miellyttävä lämpötila ilmassa. Paleleminen ja hikoileminen on inhottavaa.

Mut positiivisena asiana siintää edelleen silmissämme valoa putken päässä. <cool> Polkupyöräkin on tuossa noin ihan käsillä saatavissa. Mä käyn aina vaan BikePlanetin sivuilla kattelemassa sitä fillaria, jonka mä oikeesti haluun. Mä tykkään mun duunista ja mulla on mukavaa muutenkin. Mulla menee tästä pistävän polttavasta helteestä asiat suhteellisen ookoosti. Mä sain mammahuollon tentistäkin nelosen. <cool>

Mut mä meen pienille päikkäreille. Heippa. <hymy>

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.