IRC-Galleria

Lansetti_80

Lansetti_80

Erotu mASsASta.... :)

Selaa blogimerkintöjä

Niinpä niin...Keskiviikko 05.07.2006 20:50

Ylihuomenna tosiaan on perjantai. Aurinko paistaa aika makeesti ja silleen. Kuuma on ja vesi valuu joka reiästä nahkaa pitkin. Ajattelin poiketa uuimassa kohta. Sit pestä pyykkiä viikonloppua varten. On aika mageeta mennä pitkästä aikaa kavereiden kanssa vähän hurvittelemaan.

Joops. Pitäis kouluakin jo ajatella aika runsaalla kädellä. Pitäis lukee lääkehoitoa ja sit pikkasen noit sisuksii ja muuta mukavaa, ni ei tarttis syksyllä tentteihin lukee kauheesti, et sais femman napata. Mulle koulu on vakava paikka. <jännä> Kaks asiaa, mitkä pitää ottaa elämässä vakavasti, ni koulunkäynti ja työnteko. Labrassa oon oppinu kärsivällisyyttäkin runsain mitoin ja oppinu paljon erilaisia asioita. Toisaalta jonkun verran oon miettiny, et miten sitä osaaa mennä kouluun enää, ku tuolla labrassa on tosi kivaa olla duunissa. &lt;hymy&gt; Toisaalta, se on sitten sen ajan murhe. Joo. Koulunkäynti ja työnteko hio ihmistä erilaisiin hyviin ominaisuuksiin. Tai ainakin sillon, kun noihin on motivaatiota. Ainakin itselläni on molempiin asioihin motivaatiota.

Mulla tais olla jotain muutakin asiaa, mutta ne kai oon aika tyystin unohtanut... No, hyvä niin. &lt;hymy&gt; Mut kuitenkin mulla on ollu kaikkiaan ihan mukava päivä. &lt;cool&gt;

Et semmosia. Hyvää vointia kaikille. &lt;cool&gt;

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.