IRC-Galleria

Lansetti_80

Lansetti_80

Erotu mASsASta.... :)

Selaa blogimerkintöjä

"Yksi ynnä yksi...Torstai 27.07.2006 03:07

on yhteensä kaksi. Siihen ei vaikuta insinöörifysiikka eikä Maxi. Kaksin elämä muuttuu paremmaksi."
Mä vähän raiskasin biisin sanoja. Mut mä en tajuu, mikä pointti tolla oli? Mut sen voin sanoa, että oon niin ihastunut, että itkettää ja niin rakastunut, että naurattaa. Sekavaa. Helle sekoittaa pääni. En tiiä, mitä mulle on tapahtumassa. Mut mä en silleen tiiä. Monet normisti löytää viistoistavuotiaana jonkun. Mut onks se sitte rakkautta, ku vaihtaa kumppania, ku hikisiä sukkia? Murrosikäisenä varmasti monet tekee niin. Mä en. Mä oon enemmän semmonen tarkkailijaroolissa oleva tyyppi.

Sitte mä vaan meen sinne, mikä tuntuu oikeelle. Sit silleen ainakaan mistään epäaitoudesta ja hengenvelttoudesta ei oo kyse. No joo. Ainakin mä oon ylpee mun omasta filosofisuudesta ja semmosesta harkintakyvystäkin, niinku sanotaan. Siks mulla on aina valtavasti asiaa tänne ja mä oon semmonen keskustelua kaipaava tyyppi. Olis kiva vaihdella erilaisia mielipiteitä. En kyl tiiä, kuinka moni kirjottaa omista tunteistaan silleen blogiinsa. Mut syvällisemmin mä tietenkin kirjotan mun omista tunteista ihmisten ulottumattomissa olevaan päiväkirjaan.

Mut joo. Mulla on nyt meneillään jotain tärkeetä Skypessä... Hyvää vointia. <hymy> <sydän> <sydän> <sydän> <sydän> <hymy>

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.