IRC-Galleria

Lansetti_80

Lansetti_80

Erotu mASsASta.... :)

Selaa blogimerkintöjä

Koulu alkaa kohta. 8)Torstai 03.08.2006 23:05

Ihanaa. <tuuletus> Koulun alkuun on jäljellä enää 3 viikkoa ja 3 päivää.. Pitäis mennä kouluvaatteita ostamaan vähän kaupasta. Farkut ja semmosta. Nyt varmaan löytyis aika edukkaaseen hintaan vaatteita ja silleen. Onneks oon muita koulukamppeita jo saanu ostettua. Netistä on kirjat tilattu ja ne on tulossa. Pitäis kaiken järjen mukaan olla huomenna postin noutokirje laatikossa, että maanantaina vaikka töiden jälkeen voi käydä kipaisemassa tosta postista, mutta fillarillahan mie. Mulle muuten tuli ne mun kaks tilaamaa leffaa. Mä katoin niistä toisen. Tai siis en ihan. Muutaman osan katoin siitä. Mä siis tilasin, Kun taivas repeää ja Taivas sinivalkoinen-kombinaation ja sitte sen Pianistin. No, en tilaa mitään ihan kakkaa leffaa.

On kuuma. <puna> Puut on lurpallaan. Nurmikko suunnilleen palaa liekkeinä. Mua särkee päätä ja nenä on ihan tukossa. Kurkkua kutittaa. Imeksin jäitä. Silmät on tomaatit. Siitepölyä ilmassa ihan liikaa. Allergiakohtauksia tuon tuostakin. Ärsyttää. Kaikki luulee, et mä parun, ku silmät on turvoksissa ja nenä punainen, ku Petteri Punakuonolla. Ainakaan ei oo tarvinnu palella, mut vettäkin kaipais, et noi siitepölyt laskis alas. Onneks kämpässä ei oo pölyä, ku siivosin. Pesin perusteellisesti. Tuoksuu hyvälle. Tosin voisin siirtyä käyttämään huushollin siivoomisessakin ekopesuaineita, ku tajusin, mitä myrkkyä olin kalliilla hinnalla tuolta noin ostellu. Huhhuh! <ihme> Sit oli vielä sitä, mitä oikeesti pitäis niinku kynsin hampain välttää.... No, edistystä on tapahtunut pyykinpesun suhteen, ku käytän valkopyykin kanssa ihan pikkasen Ekoveria pesupähkinöiden kanssa. Sitte kirjopyykki pelkillä niillä ja ihan kamalat töhröt pois sappisaippualla. Ens kerralla vaihdan tiskiaineen johonkin ympäristöystävälliseen. Asteittain.

Mä meinaan mennä tonne: www.tammela.fi ja sitte sieltä klikkaa Tapahtumakalenteri ja sit viel toi Hakkapeliitta. Piippuun on pakko päästä juomaan lasillinen sitä hyvää stouttia. Nam. <nam>

Mut mä meen. Mulla on kirja kesken. Se on jotain ihanaa. Puhtaat valkeat lakanat. Moikka. <viittaus>

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.