IRC-Galleria

Lansetti_80

Lansetti_80

Erotu mASsASta.... :)

Selaa blogimerkintöjä

Nenärupia....Maanantai 07.08.2006 01:11

Kärsä ihan kipee niistämisestä ja ääni on maassa. Mulla oli kuumettakin silleen, et mittarissa elohopea liikahteli siinä kolmenseiskan-kolmenkasin paremmilla puoliskoilla... &lt;puna&gt; Paitsi, ainoo vaan, että en omista elohopeamittaria, et siinä suhteessakin olen jo siirtynyt monta aikaa sitten digiaikaan. &lt;virne&gt; Mä saan aina allergia-aikana tommosia ja poskiontelutulehdusvaara oli helvetin lähellä, mutta on se nytkin. Tuntuisi, että kuume nousisi uudelleen, mutta kaippa se menee - toivottavasti - ohitse yön aikana. Nenään on tullu tungettuu yhtä, jos toista ja Duactia mennyt yksi, jos toinenkin. &lt;virne&gt; Et edes jotenkin toi henki pihisis. Ja mä olin aivan varma et mä kuolen, koska herran jumala! Eihän sitä rään määrää kestä Erkkikään selvinpäin, ellei niele sitä limaasa ja laita protskuja kiertoon. Hyi helvetti. &lt;kieli&gt; Toisaalta, ei siinä räässä oo ravinnollisesti semmosta määrää protskua, et se kantsis kierrättää itessään. No, hyvää ruokahalua, jos juuri pistät silmäsi tänne, ku sulla on ruoka kesken. &lt;virne&gt; Saan olla onnellinen, et allergialääkkeiden respat tuli keväällä tosiaan nyyattuu tos veikkaustoimiston pelipistees. &lt;virne&gt; Olis ollu sit aika tappoo ilman allergialääkkei. Sit sillei olis ollu varmaan pahempi tauti, jos mulla ei olis ollut sitä koko kevään ja kesän kestänyttä allergialääkitystä pohjalla. Joissain mestoissa on siitepölyä myynnissä, mut mä en uskaltais semmosta syödä ilman, että lääkäri tai lanssissa duunissa oleva ensihoitsu on lähettyvillä ja elvytyskamppeet vieressä... <jännä> Koska riittää jo, et mä niistän ja keskityn hengittämiseen heinä- ja koivuaikana. Että se siitä.

No jaa. Viikonloppu... Meni suunnileen siihen, että keskitty hengittämiseen, mutta toki kävin Hakkapeliittapäivilläkin. Mä oon ihan hulluna kaikkeen keskiaikaiseen tsydeemiin ja silleen. Iso Piippu on must-juttu joka kerta, ku menee Tammelaan. &lt;tuuletus&gt; Siellä nautitaan joko Voutia tai Pehtooria. Tappavan kuuma oli ja pariin kivaan tyyppiinkin törmäsin. Siis niihin kivoihin, joiden kanssa paljonkin tein kaikenlaista tekuaikana. Siis ne oli munkaa ollu samalla vuosikurssilla. Mä tärsäsin. Mä ostin Tammelasta kaks saippuaa. Toinen on tervasaippua ja toinen on semmonen piparminttu-inkiväärisaippua ja kumpaakin on hyvä käyttää vaikkapa talvella, ku on nenä tukossa ja turistaan norsun töötillä A-viruksen aikaan... Viime talvena ihme en kyl saanu sitä influenssaa, vaikka parina kertana se meinas tulla.

Et semmosta. Mä meen ahtaamaan itseeni ilta-annokseni allergialääkettä ja painun sitten pehkuihini, et silleen. Huomenna on duunia sikälimikäli mulla ei ala kuume nousemaan tai tulis muuten silleen paha olo.... Hyvät voinnit kaikille. <viittaus>

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.