IRC-Galleria

Lansetti_80

Lansetti_80

Erotu mASsASta.... :)

Selaa blogimerkintöjä

Ukkonen ja raikas ilma.Tiistai 22.08.2006 18:18

Ihanaa, ku ilmassa on ukkosta ja sataa vihdoinkin silleen kunnolla. Mulla on kämpällä ikkuna auki. Samalla kuulostelen, tulisko aivan mahtava päälle osuva myräkkä. <jännä> Tänään on sitäpaitsi enää viis päivää, ni koulu alkaa. Jihaa... &lt;tuuletus&gt;

Jebajee. Viikonloppuna kävin tuolla noin maailmalla hankkimassa uusia softia tietsikalle, ni kyl nyt sitte kelpaa työskennellä. Sit kävin Askon loppuunmyynneistä kirjahyllyn itelleni, ku vituttaa pitää kirjoja kaapissa ja laatikoissa. Nyt löytyi onneksi vielä kaikenlisäksi sopivan kokoinen ja hintainen. Olkoonkin, että on laminaattipintaa ja lastulevyä... &lt;kolmi&gt;

Kuumatka oli kerrassaan jännittävä, herkullinen ja romanttinen. &lt;hymy&gt; Ei kun siis tarkoitin noi mun elämäni ensimmäiset treffit. &lt;sydän&gt; Tosin ne alkoi sillä, että jonkun piti järjestää jonkunlaista pientä ohjelmaa ja saada japanilaiset turistit osottelemaan sormella ja samalla räppimään valokuvia hampaan pesusta Kampissa Helsingin veden juomavesisuihkulähteellä. Olipas kerrassaan mahanpohjassa kutkuttavaa hauskuutta. &lt;virne&gt; Kyl se elämä muuten ihan tylsäks kävis, jos ei semmosta uhkarohkeutta löytyis. Se joku ei jaksanu lähtee enää Keskustaan Heseen vessaa ettimään muistaessaan, että hampaat piti pestä... Hmm... Oli vielä mintunmakuiset naurut matkalla bussiterminaalille odottelemaan Jyväskylän bussia, josko se tulis sieltä illalla kakskyt yli kasin. Niin. Siis pari mummelia vielä ihmetteli ja pudisteli päätään miettiessään jonkun ihmisen onnellisuutta ja vetääks se mahdollisesti jotain nappeja naamaan. &lt;virne&gt; No, se joku ei vois jatkaa sairaanhoitajalinjaa, jos olis psyykeltään pipi tai vastaavaa... &lt;virne&gt; Pitää aina olla hämmentämässä hölmöt ihmiset, jotka on tottunu vaan tylsiin rutiineihin.

Halit ja pusit Kampissa. &lt;sydän&gt;. Sen jälkeen käsikädessä pitkin Hesaa matkalla Suomenlinnaa ilotulitusta kattomaan. Ratikkamatka tietenkin oli kerrassaan valloittavaa. &lt;hymy&gt; Sitähän ei kateelliset ja tunteettomat ymmärrä ollenkaan. Parasta oli ilotulitus ja räiskyvät pusut Laitilan jaffalla maustettuna. &lt;nam&gt; Suomenlinnassa mulla ja ihastuksella oli sanoinkuvaamattoman romanttista. Jeps. Me ei tarvita insinöörifysiikkaa sen enempää, ku Maxiakaan kuvaamaan romantiikan erityispiirteitä, koska romantiikka on sanoinkuvaamaton ja oikeestaan omalla tavalla määrittelemätön tunteikas oppi. &lt;virne&gt; Romantiikkaa ei voi opiskella missään koulussa, paitsi elämänkoulussa.

No joo. Ilotulituksen päätteeks olikin aika ekstriimiä ettii Stadista hotellimestaa ja joka hotelli oli täynnä, kuin Pyrysen tus... Anteeksi Turusen pyssy. &lt;virne&gt; Paitsi yhdestä mestasta olis herunnu 290 örön yömaksulla yksi huone. Herranjumala! Mä maksan kahen kuukauden vuokran sillä rahalla. Eikä me katottukkaan läpi, ku... Aika monta. Kaheksannen hotellin kohalla en jaksanu laskea, koska varmasti Naisten kymppi tuli käveltyä useaan otteeseen kyseisenä yönä. Vikan hotellin pihalle torkahdettiin puoleksi tunniksi. Kumma, ku ei kukaan ryövänny meitä. &lt;virne&gt; Niinpä herättyämme nautittiin Reilun kaupan banaania ja Digestive-keksejä Reilun kaupan mangomehua palanpainikkeena. Sitte tarpeeksi sokeria vereen saatuani hiffasin, että aina voi soittaa vaikkapa pikkuserkulle, että jonnekki voi painaa päänsä. Toki mä taisin sanoo sille hotellivirkailijalle itkuisella äänellä, että kai se on pakko lähtee Asematunneliin pultsareiden kanssa nukkumaan. Onneks on sentään lakana mukana. Joillekki mun ikäisille tyypeille sen hotellin pihalla vielä sanoin, että ei menis sinne, jos ne ei haluu itelleen bankkrottia. Kaikista eniten hupia oli siinä, että tiirailtiin ihmisten kääntymisiä hotellilta pois perkeleiden ja saatanoiden kaikuessa puissa. Naurettiin mahamme kipeeks. No, sitte me dalsittiin mun laulaessa Kirkan Hengaillaan steissille ja mentiin siinä kymmentvailleviis-aamujunalla ja mun pikkuserkku tuli sitten Martsarissa avaamaan alaoven. Nukuttiin kolme ja puoli tuntia siinä pikkuserkun punkalla, ku meikäläisen piti mennä tutor-tsydeemeihin vielä. Hermione_grangea voinkin kiittää vielä hyvästä kaurapuurosta. &lt;nam&gt; Ainut juttu, mikä oli tuskaa ja paskaa. Mulla oli kainalot rikki, ku mä vahingossa erehdyin käyttämään jotain kaupan synteettistä eläinkokeilla testattua (?) paskaa, ku mä unohdin kiven kotiin.

Sunnuntaina mä vasta sisäistin, että mulla on tällä viikolla loma... Mä laitoin herätyskelloa päälle vartin yli viis aamuksi soimaan. Mulla olikin työsopimus avonaisessa kansiossa.... No joo. Sitä oli 11 viikkoa tehnyt, ni sitte ei meinannu muistaa, että kesäduuni loppui jo.

Mut nyt mä meen.... Kirjottamaan portfoliota vielä... Moikka. <viittaus>

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.