IRC-Galleria

Lansetti_80

Lansetti_80

Erotu mASsASta.... :)

Selaa blogimerkintöjä

Ulkona on nyt kiva ilma, ihan jouluinen. Olisipa jouluaattona kans lunta, mutta ei semmosta myräkkää, että sähköt menee poikki. <hymy> Nyt onneksi ei itketä, kun ilma ei oo niin harmaa.

Sitten pitäis alkaa ottaa kunnon rupeama syöpatauteja, et menis tentti kertaheitolla läpi. Joululoma menee varmaankin psykiatrian ja keuhkotautiopin kertailuun. Gallee ja tsuklaata. <jännä> Tää on meinaan päättänyt sen, että lääkikseen ja farmasiaan haetaan ja sinne myös päästään. &lt;hymy&gt; Mut paha, paha. Reiskoista ei pääse vieläkään eroon, eikä niistä simpukkadiagrammeista ja muista hässäköistä. Sit, ku niitä oli tekussa ja mä tunsin hukkuvani niihin. &lt;virne&gt; ENkä mä osaa integroida...

Huomenna on kiva päivä. Mä meen ja allekirjoitan vuokrasopparin. Ja illalla on taikkutreenit. &lt;hymy&gt;

Viikonloppu meni serkun ja kaverin kanssa hengellisissä merkeissä. Kiitos Jumalalle, että mulla menee nyt niin hyvin, kun voi ihmisellä mennä. &lt;tuuletus&gt; Kaste antoi mun elämälle ihan uudenlaiset vaatteet. Niin ja Tongan kieli on mielenkiintoista. Pitää syödä Sisuja ja ostaa niitä paljon kaupasta. &lt;hymy&gt; Mut ei Jeesuksia saa syödä. Eihän me olla kannibaaleja. &lt;virne&gt; Ovella muistaa pitää tehdä toko toko. Se on koputtaa ja hopo hopo on hyppiä. Tongaa puhuu noin 500 000 ihmistä Indonesian liepeillä olevalla Tongan saarella.

Jeps. Nyt mä meinaan mennä katteleen lakanoita ja muita tarvikkeita tulevaan 35-neliöiseen. &lt;hymy&gt;

Siu, Siu!! Juutalainen, Juutalainen.... Eikun Siunausta ja voikaa hyvin! &lt;hymy&gt; Moro! <viittaus>

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.