IRC-Galleria

Lansetti_80

Lansetti_80

Erotu mASsASta.... :)

Selaa blogimerkintöjä

Jeba, jaba... 8)Torstai 14.09.2006 03:30

Tänään olis fuksiaiset, mut en tiiä sitte, ku perjantaina olis kirraa aamusta ja sitte tänään olis kans jotai juttuu taas.... Ai niin... Äsh. Jääkööt sanomatta... <virne> No joo... Nii joo... mulla on joku möötte tänään tutor-open kanssa, samoin huomenna, mutta se huominen möötte oli ihan muissa merkeissä. Itseasiassa koulussa on semmonen jännä systeemi, millä varata audienssille aika.

Kuuma, kuuma.... Olis nastaa, jos pikkasen tulis kirpeyttä syksyyn. Toisaalta, sit taas talvella on pirun kylmä ja taas sitä kesää odotetaan. <cool> Jeps, mut joulu on kohta ovella. Ai niin ja synttärit. Tai siis... <virne> Mitä mä oikee sekoilen.... <virne> Vissiin se on se yö taas. Väsään koristuksia mun hienoon ammatillisen kasvun portfolioon ja tietysti kopsaan mun työtodistuksen, joka kopsahti eilen postiluukusta sisään. <cool> Ai ai, ku tuli hyvät arvostelut. <hymy> Kyl sit kelpaa. <kolmi> Oikee nannaa tekee... Napsahti kiitettävät juu. Ihan totta. En oo trolli. <kolmi>

Hahaa, hahaa. Oo kierosilmä ja tee taidetta. &lt;virne&gt; Mä sain anatomian tunnilla ihmiset hirnuun aiga mageesti. Anatomian opettajakin hirnu ihan hysteerisesti, ku mä rupesin rullaa mun silmii vähä itään ja länteen ja ties minne. Kivat ilmeet mukaan. Jees ja vähän vääntelin kuminaamaa.... &lt;virne&gt; Hahaa. Mä oon alkanu ottaa mun karsastuksen huumorin kantilta. No, aina mä oon tehny kierosilmillä taidetta ja pelotellu lapsukaisia illalla taskulampun kanssa möristen silmät killissä. Tai ainakin systerin lapset sai mun kauhistukset joskus aikanansa kokea. &lt;virne&gt; Ihanaa. <jännä> Tervetuloa friikkilandiaan. Vaikka toisaalta olis oman tulevaisuuden kannalta hyvä käydä oikasemassa toi silmä kirurgisesti. Mut toisaalta kierosilmä on osa mun persoonallisuutta.

Mut joo. Mä meen läästimään ton liiman kanssa, et saa noi kuvatukset laitettuu ja kannen teipattuu.... Semmonen. Moido! <viittaus> Ja hyvät yöt.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.