IRC-Galleria

Lansetti_80

Lansetti_80

Erotu mASsASta.... :)

Selaa blogimerkintöjä

Täällä tänään. :)Perjantai 22.09.2006 01:25

On. Joo. Torstai on. Ampiainen lentää mun huoneessa, enkä mä oo varautunu Epipenillä. Onneks on kummiski kyypakkaus ensiavuksi ja sitten soitto ensiapuun.... Toivottavasti niin ei tule käymään. <virne> Ei oo aikaa sairastaa. Illalla oli kylmä, ku tulin lääkehoidon tentistä kämpälle. Sai paidan kiskasta päälle. Hyrr.... Mut aamulla oli kuuma ja kosteeta. Melkeen, ku muovipussissa olis ollu. Mut se ihme vielä puuttuu, että sairastan räkätaudin, ku suunnilleen alasti meen kouluun. Siis mulla on päällä siis tietty housut, mutta pelkkä teepaita ilman päällystakkia ja jalassa sandaalit paljaineen varpaineen. <virne> Toivottavasti koko tautii ei ees tulis.

Lääkehoidon tentti oli niin tyhjentävä juttu, et oikeestaan se oli aivo-oksennus. Miten sen nyt selittää. Lääkehoidon tentissä vastasin aika tyhjentävästi kaikki jutut. Melkeen, ku olis oksentanu oikeesti 10 kertaa peräkkäin ja valtavalla paineella, et hiki tulee pelkästään ajatellessakin. Skriivasin konsalle niin paljon asiaa, et varmaan tulee femma, koska suunnilleen osasin ne jutut ulkoo, mitä se kysy, mut jääpi nähtäväksi.... Voi perse. Osasinkohan mä selittää sen enterotabletin oikein.... Voi kakka. Resoribletin osasin, kapselin osasin ja poretabletin osasin.... Osasin selittää, mitkä tekijät vaikuttavat ööö.... Mikä se oli???????? Potilaan lääkkeenantotapoihin.... Mä osasin yli- ja aliannostuksesta puhua jotain juttuu. Sitte osasin sen, miten toimin hoitajana jotain... Toteuttaakseni hyvää lääkehoitoa.... Tais unohtuu jotain juttuja. Mä unohdin siinä tentissä vastata vielä, että kerron potilaalle, mitä teen, ku annan lääkettä vaiks rektaalisesti. <virne> No, ei tommoselle pidä nauraa... <puna>

Nyt seuraava proseduuri on kirran ja neuroanatomian tentit. Jees. Duuri, ku duuri, vaikka voissa/margariinissa paistaisi ja molli on taas molli. Niinhän se menee... Harmoninen ja hormoninen... Eiku... Jotain. Mä luin ne nuottijutuista, ku yritän kai saada huilulla tehä autodidaktina musiikkiopiston 1/3-tutkintoo.

Mun pitäis tyhjentää mun kamera noista kuvista, joita oli fuksiaisista ja fuksiretkeltä. Ja vähän muualtakin. <virne>

Joo. Meen... Nukkumaan. Moikka! <viittaus> Voikaa hyvin ja oksentakaa, ku siltä tuntuu. &lt;virne&gt;

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.