IRC-Galleria

Lansetti_80

Lansetti_80

Erotu mASsASta.... :)

Selaa blogimerkintöjä

Amazing grace....Keskiviikko 15.11.2006 19:27

Meikäläinen lauloi Lepuskin asemalla joka säkeistön, ku huilunsoittaja soitti kyseistä kipaletta. Valitettavasti myssy puuttui edestä, jotta olis voinu kerätä kolikot pois. <cool> No, se oli vitsi. Englanniksi pistin menemään. Eihän se kipale kuulosta suomeksi miltään. Piti kai purkaa omia aggressioitaan. Mrrrr.... Ennen sitä mä sanoin suorat sanat parille tapaukselle dösässä, ku hirvee semmonen lauma... Ja palkaksi sain tietysti kaksi sanaa, jossa kehoitettiin tekemään jotain, eli suomeksi se kuuluu näin: "Haista v*ttu!" Haukkuivat joitain koulukavereitaan sun muuta bussissa kamalalla mekkalalla ja se kielenkäyttökin oli jotan korvia riipaisevaa. Sitte eivät päästäneet kepillä köpöttävää vanhusta siihen istumaan, ku se katto, et se penkki olis ollu edessä lähimpänä. Piti sitten itse näyttää bussissa esimerkkiä, ku muut ei osannu. Voi että se ihminen oli onnellinen, ku mä annoin sille oman istumapaikan ja Lepuskin asemalla vielä kannoin hänen painavat kauppakassinsa ulos ja laitoin ne sitten siinä asemalla ne hänen rollaattoriinsa niin, että pystyi jatkamaan matkaansa taas. No, aarrgghhh oikeesti. Mä en tajua oikeesti joidenkin tyyppien käytöstapoja.

Jeb... Mageeta ja imelää ja siirappista ja sokerista ja hattaraista ja ahhh... Niin ihanaa... <sydän> Taas pitää itteensä rääkätä niin - ah - mielenkiintoisen jutun kanssa, ku neuroanatomia, ku en piru millään ilveellä sitä päässy läpi... No, on se oikeesti mielenkiintoinen, mutta hankala juttu. Laittais edes ne korvat siihen kokeeseen. Hitsi. Ootteko muuten by the way kuullu sen Anita Hirvosen ihan hirveen kappaleen, ku "Käy pöytään vaan makeaan..."? Jotenkin silleen se menee. Siis oikeesti... <virne> Ihan hirveetä. Eli siis siirappia ja hunajaa... Mut on kyl hunaja ihan hyvää tossa Rooibos-teessä ja joskus kyllä saunassa pitää laittaa hunajaa kasvoille, että ihohuokoset sun muut jutut ihosta putsaantuu. Hunaja on parempaa kasvoainetta, ku ne haisevat kuorintajutut, jotka vielä kuivattaakin ihan sikana ihoa... Sit kurkkuvesi tai vesimelonivesi on kans semmosia hyvä kasvojenpuhdistusjuttuja. Kokeiltu on.

Mut mä meen... Syömään. Nälkä on... (Ja elämä on.) Sen jälkeen nenä mummon oven väliin. <virne> Tulis iso auts, jos oikeesti nenä jäis oven väliin.

Et semmonen ja tommonen. Tsimmottis. Voikaa hyvin! <viittaus>

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.