IRC-Galleria

Lansetti_80

Lansetti_80

Erotu mASsASta.... :)

Selaa blogimerkintöjä

Maha kipee... =:-xTiistai 28.11.2006 00:16

Jännittää ihan sikana huominen... <ihme> Mut kai tää tästä. Onko välillä väliä, vai onko millään mitään väliä.... Taisin tuossa skriivata joku kerta. <virne>

Mut joo. Mä kävin mummoa jeesaamassa suihkussa tänään ja pelattiin vähän sitä neljä riviin-peliä ja minä voitin ekalla pelillä, mutta toisella pelillä tuli jo mummon kanssa tasapeli. Mehuakin juotiin ja juteltiin. Ihan mukavasti on menny silleen kaikkiaan noin muuten.

Mut nukkumaan pitäis mennä. Vähän unettaa... Mut sitte taas kukkuu joskus aamuyöllä, ku vois vielä nukkua.... Mulle aina käy silleen, jos mä meen liian aikaisin nukkumaan, niinkuin esimerkiksi eilen.

Stressaa se helvetin ruotsin tentti kans, mut en oo jaksanu lukee... No, tädin kanssa ollaan jotain juteltu ja opeteltu yhdessä. Sillä on sama kirja, ku mulla. Sit stressaa ne rästitkin, mitkä on vielä tuolla alushousun takataskussa venaamassa päivää kirkasta. <virne> Mikä helvetti muhun on iskeny? Varmaan laiskuus... No, eilen sentään lääkehoidon jutuista kans täti kyseli, ku sillä oli ollu joku kurssi, ni sitten vastasin niistä nipun neljäänkymmeneen kysymykseen, joista oli sitten kaks väärin, ku vastasin. Ehken mä sittenkään oo niin pahvipää, että mä en muka muistais. <vink> Ja solkotin sille hoitoelvytyksenkin, miten se oikein menee.... Siistii. <cool> Sillä oli ollu semmonenkin kurssi.... Ai niin ja väsäsin ne laskut kans ja ne oli kaikki oikein ja laskemiseenkaan ei menny, ku yks hyttysen kusema.

Voihan varpaanVÄLI! <vink>

No, voikaa hyvin ja olkaa saamatta stressiä. <viittaus> Moido!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.