IRC-Galleria

Lansetti_80

Lansetti_80

Erotu mASsASta.... :)

Selaa blogimerkintöjä

Rrrräps!Tiistai 09.01.2007 18:37

Niinpä niin. Kamalan pimeetä, ettei tunnu eteensä näkevän kunnolla... Pyörällä kuitenkin kuljeksin mailla ja halmeilla. Aika ovelaa se munkin mielestä on, että tammikuussa voi vielä tulla ja mennä joka suuntaan tsygällä. <jännä> Ei paina yhtään, ettei oo pakkasta. &lt;cool&gt;

Jep jep... Pari kirjaa lainasin. Tartti vähän infoo lisempää tuohon yhteen proggikseen ja sitten tuohon toiseen proggikseen semmosta ripottelua yhdestä tekstistä... Portfolioonkin etsin yhden jutun, jolla aion viitata omaan analysointiini... Ja joo. Portfolioon aattelin laittaa sen kivan miniatyyritaulun, jonka maalasin noilla akvarelleilla. Magee semmonen vuorenkuva siinä on ja sitte lainasin yhen kirjan, jossa on kiinalaisia merkkejä, ni sitte piirsin lyijärillä ensin siihen reunat ja sen jälkeen ikäänkuin väritin sen niin, että se näytti aivan galligrafiakynällä tehdyltä. Niin. Tietty siinä on yks oksa, jossa istuu kaks lintuu. Oksassa on semmoset syksyisenväriset lehdet.

Toinen helmikuuta on taas täysikuu ja silloin on lupa ulista ja olla kuuhulluna. &lt;kolmi&gt; Tietty koiran vuosi vaihtuu sian vuodeksi samaan aikaan. Nyt olis mahtavaa mennä kattomaan sitä kiinalaista uutta vuotta jonnekin noista Aasian maista. No, Singaporessa silloin näin sen mahtavan parituntisen setin, ku pistivät taivaalle oikeen kunnolla ruutia... Ja tietty erilaisia värijutskia... Mageet ne eläinkuviot. Muistan ne vieläkin. Ensin ne patut possautettiin ilmaan ja ne palleroiset liikku silleen hitaasti muodostaen eläimen kuvan ja sen jälkeen magee mossahdus eri värisävytteisesti... Musa soi tietty taustalla. En oo koskaan nähny semmosta missään muualla, ku siellä. Haluisin kokea sen ihan oikeesti siks uudelleen joskus.Aasialainen kulttuuri on jokseenkin todella värikästä. Paljon lohikärmejutskia ja temppeleitä... Aivan mahtavaa. &lt;cool&gt; Sit ne safkat... &lt;nam&gt; Odottaa, et pääsee tyyppejenkaa Kotoon syömään taikka sitten siihen toiseen raflaan, mikä tuolla Stadissa on kuulemma hyvä japanilainen rafla. Mä tykkään tämmösestä Aasian niinku... No, muotoilukulttuurista ja mytologiasta. Mä en vaan siihen sopivaa muotoa löytäny. Mut ei semmonen oikeen uppoo, että pitäis piirtää Pokemoneja ja silleen. Ähh... Muovia ja liikaa telkkukökköö, jota tekee kaikki. Mut tietty, jos joku piirtää semmosta omaa animea tai mangaa, ni se ei oo massaa... Ne on oikeesti tyylikkäitä, mitä oon nähny.

No niin... Meenpä tästä kämpälle. Vois ostaa tuosta sitä hyvää vihreetä teetä ja jos polttais joululahjaksi saadun suitsukkeen kämpässään. Tietty kans kuuntelis niiden paholaisrummuttajien musiikkia, jota löytyy kyllä.

Mut nyt meen. Vesijumppakin alkaa illalla. "Thaing Tsijeng!" Kiinaksi näkemiin, mutta en osannut kirjoittaa sitä oikein. &lt;virne&gt; <viittaus> Voikaa hyvin!! &lt;cool&gt;

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.