IRC-Galleria

Lansetti_80

Lansetti_80

Erotu mASsASta.... :)

Selaa blogimerkintöjä

Kohta on...Sunnuntai 28.01.2007 23:01

Laihdutettu melkeen 8 kg (200 grammaa vaille....) Herballa ja lisää tippuu ja silleen.... Mulla olikin äitin hame perjantaina päällä. Sitte systerin semmonen myötäänsä menevä musta paita ja siinä päällä oli vielä systerin semmonen jakkutakki. Omat vanhat juhlakuteet oli jo liian isoja mulle. <virne> Näyttivät teltalle mun päällä. Siis ihan kamalaa. Sit mulla oli äiteen laittamat kiharat hiuksissa. Jumantsugga kuulkaa, ku näytin hyvälle. <cool> Harmi vaan, ettei tullu käskettyy systeriä tai jotakin ottamaan musta kuvia. Ai niin. Mulla oli vielä semmonen hieno hattu päässä. Käsin virkattu, mustasta samettipuuvillalangasta. Niin, mustat kuviolliset sukkiksetkin oli ja semmoset viiden sentin korolla olevat mustat korkokengät. Ihme ja kumma, ku mä pystyin menemään niillä. Mä kaivoin ne naftaliinista. Ai että. Tosin noi viikonloppuset kakkukestit perjantailta ja tältä päivältä pitää polttaa menemään... Tuossa, kun oli yhet synttärit ja yhet semmoset vähemmän iloiset pippalot... No joo, mutta meno jatkuu taas. Tiistaina vesijumppaan ja torstaina sitten semmoseen hydrobickiin. Sinne on pakko päästä. Ja tietty huomenna ajattelin aamulla mennä viiden kilsan sauvakävelylle ennen kouluun menoa. Eilen oli vaan jotenkin peffasta, ku mä unohdin litkiä vettä riittävästi. Sit oli aika perkeleen järkky päänsärky, sormet, ku nakit ja nilkoissa varmaan viiskilonen lauantaimakkara, ku nesteet kertyy, ku ei juo tarpeeks. Mä tarkoitan, että vettä juo, eikä mitään viinaa, niinku jotkut varmaan ymmärtää. <vink> Sitäpaitsi se päivän vesisatsista eka puoli litraa kuivuu poskiin suunnilleen.

Mä sanon piutpaut noille ihme esanssikuureille, mitkä ei ees vältsyyn tehoo mihkään. <vink> Sit, ku oon saanu noi kaks kiloo vielä roikkumasta tosta, ni ajattelin mennä ostamaan pari tyylikästä paitaa. Tosin vielä ei kandu ostaa hirveesti uusia, koska pitää kummiski olla vaihtamassa vaatteita, ku vanhat pyörii siihen tahtiin päällä, et pois alta kivet ja männynkävyt. <cool> Siis oikeesti. Mä oon puoltoista kuukautta ollu tällä dieettihommalla ja hyvin skulaa oikeesti. <cool> Ja tutkittu on, ettei toi oo mikään TV-Shopin esanssilitkukuuri kalliilla hinnalla. Hahhaa. <virne> Kivaa varmaan lipittää jotain antibioottimikstuuralle maistuvaa mansikkajuttuu ja siinä ei vältsyyn oo mitään hyviä hiveneitä tai tarvittavii vitskui, niinku kunnon kamoissa yleensä on. <vink> Ja läskit varmaan tulee korkoineen takas jollaki ihme viikon pikakuurilla. Eikä se varmaan varsinaisesti läskiä polta, vaan lähinnä poistaa nesteitä kropasta. Niin ja ensi kesänä voin jo mun vanhat kesävaatteet panna takuulla kiertoon. Voi olla, että ne on jo sitten liian isoja, kun kerran olen takuuvarmasti 20 kiloa laihempi, kuin viime kesänä. Löytyyhän markettien alekoreista ja kirppikseltä hyviä kesävaatteita roppakaupalla. Niin ja tietty aina voi lainata systereittensä ja mutsinsa kesävaatteita. Niin ja tietty frendien. Siksi aikaa, kunnes taas tulee syksy ja kesävaatealet alkaa.

Voi helvetti, mulla on oikeesti aivan mahtava fiilis. Ja mä oon hurahtanu siihen kiinankaali-jäävuorisalaatti-kurkku-tsydeemiin, mihin ripsautan joko paahdettuja soijapapuja pelkilleen. Tai sitte tyrkkään pienen purkin vedessä säilöttyä tonnikalaa ja 200 gramman purkista kolmasosan rasvatonta raejuustoa. Tietty pinnalle tuoreita yrttejä. <nam> Toi on niinku lounas, jos ei koulussa olla. Tosta saa abauttiin 40-50 grammaa protskua. Ja jos on pelkkä pieni purkki tonnaria salaatissa, ni siitä tulee 30 grammaa protskua. Vaikeeta? Taulukoita voi katella. <vink> Niin ja noi porkkanoista tehdyt tikut on kivoja narskutettavia vaikka leffaa kattoessa tai läksyjä lukiessa. Minitomaatit ritsahtelee kivasti, ku niitä puraisee. Ne kaks varttikilon loodaa minitomaatteja menee ihan hetkessä.

Nyt mä meen täältä, ettei taas tää dieettihomma mee kokopäiväjaaritteluksi. Hei hei! Piristykää ja ottakaa kevät vastaan iloisin mielin. &lt;cool&gt; Voikaa hyvin! <viittaus>

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.