IRC-Galleria

Lansetti_80

Lansetti_80

Erotu mASsASta.... :)

Selaa blogimerkintöjä

http://keskustelut.iltasanomat.fi/thread.jspa?threadID=24733 Eilen bongasin vuoden ensimmäisen koirankakkakeskustelun. Onkohan muut bongaillut jo niitä muista lehdistä? Toki ei minunkaan mielestäni koirankakat kuuluu kävelyreiteille, mutta ei myöskään muutkaan eritteet mihinkään vääriin paikkoihin. Vessanpönttöihin yrjöt ja muut jutut kyllä kuuluvat. Mun mielestäni vessoja pitäisi olla parinsadan metrin välein ja vieläpä ilmaisia. Tosin niiden siisteydestäkin pitäisi huolehtia. Minun oli pakko ottaa osaa tuohon keskusteluun myös, mutta modet siellä päässä eivät ole tarkistaneet tekstiäni. Nukkuvat tai ovat vastaanottamassa virpojia, koska onhan tänään palmusunnuntai. Olipa siellä samaisella keskustelupalstalla jokavuotinen virpomiskeskustelukin.

Täytyy sanoa, että Pasilassa on yks hissi, joka haisee pahalle. Siellä on ihmisen paskaa ja se on vielä tilsitty sinne hissiin, että joka paikka on siinä pari viikkoakin olleessa paskassa. Siellä ei käy siivoajia ollenkaan ilmeisesti, kun sen on vain annettu olla siellä hississä. Onneksi ysin ratikalle pääsee muutakin reittiä, kuin menemällä sieltä yläkautta. Joskin kulku on hitaampaa, kun pitää ylittää liikennevaloton suojatie Pasilassa. Tarvitsen ysin ratikkaa, kun menen Kuortaneenkadulle Autismisäätiölle. Se on muuttanut Elimäenkadulta sinne. Mun mielestä kaupassa pitäisi myydä ihmisillekin biohajoavia pusseja, jonne he voivat sitten tehdä tarpeensa tai oksentaa kenties. Yrjökaulurit ja paskapussit örveltäjille pitäisi jakaa tai myydä samalla tavalla, kuin kortsuja jaellaan rokkikonserteissa ja muissa häppeningeissä. Mua ärsyttää, kun kanssakulkijat aiheuttavat esteitä toisille käytöksellään. Eli siis, joko he ovat juovuksissa tai kamoissa, käyttäytyvät uhkaavasti, paskovat, kusevat ja oksentelevat sopimattomiin paikkoihin taikka sitten he eivät siivoa lemmikkiensä jätöksiä saati omiaan. Assien kanssa Facessa juuri keskustelin tuosta aiheesta, kun olin linkannut tuon koirankakkakeskustelun urlin sinne. :D

Eilen viettelin Earth Houria ja huomasin, ettei naapureissani juurikaan valoja sammuteltu eilen. Minä kuuntelin myös radiota ja pelasin Nintendo DS:ssää. Stadissakaan ei ollut keskustassa valot pois ja niin luki Hesarin sivuilla. Joka paikassa suurkaupungeissa oli kyllä valot pois ja se näkyi uutisissa myös.

Mukavinta tässä aamussa oli huomata, että Macin ja iPhonen kellot olivat menneet automaattisesti aikaan, niin ei tarvinnut niitä olla räpsimässä. Tosin nokialainen varakenkä piti sammuttaa ja laittaa päälle uudelleen, että se menisi aikaan. Nintendo DS:ssä on kesäaika ollut oikeastaan aina. :D Saapa vaan nähdä, koska ensimmäinen Tavaramarkkinoiden Kevät alkaa kuulumaan radiosta. Jos vaan jaksaa kuunnella mummoradiota, niin sieltä se ainakin tulee. Ja Abban Sommartiden.

Että tämmöttiä. :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.