IRC-Galleria

Lansetti_80

Lansetti_80

Erotu mASsASta.... :)

Selaa blogimerkintöjä

Kuk-Q-luuruu...Maanantai 05.02.2007 13:49

Mun uni:

Mä oon metsässä. Siellä on hieno kuusikko, jonka vieressä istun ja soitan mun avoläppäsellä poikkihuilulla Mozartia. Olin kai vahingossa oppinu kaikki korkeet äänet siinä unessa. Ihan, ku taikaa. Mun soiton jatkuessa samaisessa kuusikossa alkaa kasvamaan jotain ovelia kasveja, joissa on kullan väriset kukat. Ihan sairaan isot lehdet niissä kasveissa. Maistuu makealle. Niissä pörrää ihan mielettömästi jotain ötököitä. Mun soittama pilpatus alkaa kuulumaan echona. Mä herään aamulla siihen, ku paratiisilintuja lentää mun ympärillä ja kuuntelee mun soittoa. Yhen linnun selässä oli mun serkku. Se tuli sinne samaan skuttaan munkaa soittamaan sellollansa sitä samaa Mozartin sinfoniaa, mitä mä soitan huilulla. Taisi olla sitä sello-osuutta. En tiiä, mistä se oli sen korvaansa kaapannu. Mun korvissa soi vieläkin se kappale... Olikohan se joku.. No, mulla on se levylläkin. Liekö toi uni johtuu siitä, ku ennen nukkumaanmenoa mä kuuntelin klassista musaa. Helvetti. piti sen kännykän laittaa se kukko rääkäisemään. Mä olisin voinu seikkailla vielä hetken tuossa fantasiamaailmassa. Ehkä toi uni tarkoittaa jotain. Voisin tsekata illalla koulusta tullessa... Mut jee. Multi-instrumentalismi on oikeestaan parasta, kun osaa soittaa, rämpyttää ja napsutella niin monella vekottimella. Joskus vielä täytän mun toisen haaveeni, eli opettelen soittamaan klarinettia.

Hohhoh... Mä otin uimakamppeet messiin, ku ajattelin mennä tänään vesijumppaan, ku huomenna on niin pitkästi koulua, ettei huomiseen jumpparyhmään ehdi. Ja herbattelu jatQ, samoin laihtuminen. Mielettömän hyvät fiilarit. Melkeen, ku olis siivet. <cool> Kohta on aika mennä itselleen ostamaan kevääksi kivoja kuteita. Joka paikasta löytyy. Ajattelin etsiskellä jotain kivoja löytöjä kirppikseltä ja jos antaisin serkun retuseerata niitä kuteita hiukan silleen, että ovat ihan fashion-kamaa. Tai niin. <hymy> No, en mä kaipaa, ku vähän tyylikkyyttä elämään. No joo... Ainakin voisi johonkin kuteeseen tehdä itse napit massasta. Niin... Tekis mieli mennä penkomaan systerin vaatekaappia, mitä kivaa sieltä löytyy mulle. Oujeah! <hymy> Voidaan käyttää samankokoisia kuteita. Jesh! <tuuletus> Mut ihan kohta... Jaksaa painaa... Ihan kohta tulee tänkin Ranskan ympäriajolle toinen etappi.... Katotaan, kuka skapan loppupeleissä voittaa... <vink>

Ja juna kulkee taas, kulkee... Taas se biisi alkaa soimaan mun päässä... No, pitkälle se juna kulkee... Paljonkohan siinä on nopeutta? VR tietää. <virne> Hah!

Virkistävää keväänodotusta ja nauttikaa hyvistä ilmoista, nyt kun taas aurinko paistaa... <hymy>

Heippa! <viittaus>

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.